Mit tegyek akkor ha nem érzem magamban az élés iránti vágyat?
"egyszeruen azt érzem, hogy egy kis pont vagyok az univerzumban"
Geometriai értelemben tényleg majdnem pontszerű vagy az univerzumban, de szemben pl. egy földbuta galaxissal, csillaggal vagy bolygóval, te tudsz gondolkodni, ennyiben hozzád képest egy galaxis = 0.
Amúgy az ember nem egyszerűen élni akar, hanem valami miatt akar élni, pl. mert az életben benne vannak érdekes, szép, vagy élvezetes dolgok. Kellene találni ilyeneket. A környezeted tele van szép látványokkal, vagy ismeretlen emberekkel, akikkel akár jó is lehetne barátkozni, van egy csomó könyv, zene stb., amiket nem ismersz, ezért nem is tudod, hogy tetszenének, pedig... Merni kellene próbálkozni. Belekezdeni valamilyen tevékenységbe, megismerkedni valakivel, felütni egy könyvet, feltenni egy hanglemezt, elmenni kirándulni és jó alaposan körbenézni. Előre nem fogod sose tudni, hogy miben van az érdekesség, vagy miben van a kaland, ez csak menet közben fog kiderülni.
"egy kis pont vagyok az univerzumban...és más semmit..."
én is, mint mindenki, ettől nem kell bedepizni élni kell az életet és keresni azokat a dolgokat amiktől jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!