Szülhetek ha már úgy érzem hogy készen állok rá és szeretném is?
20 éves vagyok 4és fél éve párkapcsolatban élek egyébként ő 22 éves nagyon szeretjük egymást.1 év múlva érettségizek és párom mondta nekem,elég jól keres hogy eltartson engem és akár egy babát is és még dolgoznom sem kellene.nekem erre elakadt a szavam és mondtam hogy nem úgy megy az:)Mostanában Sokat álmodok arról hogy terhes és szülök,illetve sokat is gondolok rá és a környezetemben is van olyan akinek van babája és olyan örömmel fogom a kezembe és nagyon örülök.De ugyan akkor félek nagyon mert epilepsziás vagyok mert félek hogy netán örökli-e azokat a problémákat és sajnos a komplikációkat nem nagyon tudom kikerülni.
Elnézést a litániáért:)
21. szülinapomra kaptam a kisfiamat, párom 28 éves, 6 éve vagyunk együtt :)
A betegséggel kapcsolatban menj el nőgyógyászhoz, mondd el a problémát, és ő majd választ ad a kérdéseidre! ;)
egy 4 hós manó anyukája
Mit jelent az,hogy elég jól keres?
Amúgy szerintem érettségizz le,dolgozz egy évet és majd utána.
Én 21 éves voltam mikor az első gyerekem született.
Ha az anyagiak biztosítva vannak,akkor hajrá,bár én ezt nem kapkodnám el a helyedbe a mai világba.
Egyik nap van munkahely már másnap nem biztos!
A betegségedet meg nőgyógyásszal kellene megbeszélni mindenképp!
4 gyerkőc anyukája
Azért gondolj arra is, hogyha nem maradtok együtt és megvan a baba, akkor szakmai tapasztalat nélkül, hogyan fogod eltartani? Én nem tenném magam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, a helyedben dolgoznék pár évet és utána jöhetne a baba. Én így gondolom.
35 hetes kismama
hát a bösèg zavara:)igazatok van mindannyiótoknak. ès inkább jól átgondolom illetve helyesen cselekedni.
köszönöm a segítsèget:)
Szia! Én 22 éves vagyok, mi is 4 és fél éve vagyunk együtt :) Érettségim már van, de be akarom fejezni a sulit, hogy legyen szakmám és dolgozni legalább 2 évet, mert egy baba sok pénzbe van és nem biztos, hogy egy fizetés elég lesz. Hidd el neked is jobb érzés lesz, ha majd a leendő gyerekednek megmutathatod, hogy van szakma a kezedbe. Mert ha nincs, akkor könnyen a fejedhez vághatja, hogy "neked sincs, akkor én miért törjem magam érte?". Szóval sztem már csak ezért is tedd rendbe az életed, ha az anyagiak nem is számítanak. Persze egy okj-s v fsz-es képzés mellett lehet már gyermeked, sztem mellette is el tudod végezni, ha nagyon akarod.
Nem vagyok vmi nagy szakértő az ilyen öröklődéses dolgokban, de sztem nyugodtan vállalhatsz babát epilepsziával is, más se adja fel az élet értelmét egy betegség miatt. Hogy mekkora az esélye, hogy öröklődni fog azt egy nőgyógyász v genetikus tudja csak sztem. Egyébként pont tegnap volt a Fókuszban szó a narkolepsziásokról és ott is volt olyan nő, aki ezzel a betegséggel vállalt gyereket, igaz a lánya is örökölte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!