Szülhetek még kétszer?
Van már két gyerkőcöm,de mindkettőt császármetszéssel szültem.Az első sürgősségi volt, gyengült a baba szívhangja, a második a kis korkülönbség miatt (2 év van köztük), és mert elvékonyult a heg,és nagy volt a lányom.
Viszont a párommal nagyon szeretnénk még két babát.(nem ő a gyerekek vérszerinti apja, de úgy szereti ket mintha sajátjai lennének).Mennyi esély van rá,hogy esetleg 3-ra természetes úton szülhessek, vagy ha úgy alakul még kétszer császározzanak?
Előre is köszi a válaszokat!
Nem fogsz már természetesen szülni, viszont nekem azt mondta az orvosom, amikor a harmadik császár előtt kérdeztem, hogy hány lehet még, hogy akár hetet is szülhetek de csak programcsászárokkal.
Harmadszorra fel se merült a normál szülés, programozott császár volt. Viszont már annyira jó a műtéti technika, hogy sokat szülhetsz még.
Létezik 2császár után hüveliy szülés (bocsi most nem tudok linkelni..)
István kórházat tudnám ajánlani,de pontosabbat esetleg ah érdekel holnap tudokírni!Akkorleszek egyszakmai találkozón!Ott utána tudok érdeklődni!
De van ilyen!
2 éves kislány és 34 hetespocakcsajszi anyuja
barátnőm két császár után természetes úton szült, és a dokija szerint nyugodtan jöhet a negyedik gyerek is, nem lesz gond.
KÉrdezz rá a dokidra!
Köszönöm szépen a bíztatást. :)Az István kórházat én is ismerem a fiamat ott szültem.Nagyon jók a tapasztalataim. A lányomat már a Péterfyben, mert közben orvost váltottam, viszont sajnos a jelenlegi szülész-nőgyógyászom már nem vállal szüléseket, és ráadásul vidékre is költözöm addigra mire szóba jöhet.
A 34 hetes kismaminak, megköszönöm ha utána kérdezel, és esetleg megírod a hallottakat! És jó egészséget nektek!: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!