Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülhetek még kétszer?

Szülhetek még kétszer?

Figyelt kérdés

Van már két gyerkőcöm,de mindkettőt császármetszéssel szültem.Az első sürgősségi volt, gyengült a baba szívhangja, a második a kis korkülönbség miatt (2 év van köztük), és mert elvékonyult a heg,és nagy volt a lányom.

Viszont a párommal nagyon szeretnénk még két babát.(nem ő a gyerekek vérszerinti apja, de úgy szereti ket mintha sajátjai lennének).Mennyi esély van rá,hogy esetleg 3-ra természetes úton szülhessek, vagy ha úgy alakul még kétszer császározzanak?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. ápr. 3. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt a nőgyógyászod tudja leginkább megválaszolni.
2012. ápr. 3. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Nem fogsz már természetesen szülni, viszont nekem azt mondta az orvosom, amikor a harmadik császár előtt kérdeztem, hogy hány lehet még, hogy akár hetet is szülhetek de csak programcsászárokkal.

Harmadszorra fel se merült a normál szülés, programozott császár volt. Viszont már annyira jó a műtéti technika, hogy sokat szülhetsz még.

2012. ápr. 3. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Létezik 2császár után hüveliy szülés (bocsi most nem tudok linkelni..)

István kórházat tudnám ajánlani,de pontosabbat esetleg ah érdekel holnap tudokírni!Akkorleszek egyszakmai találkozón!Ott utána tudok érdeklődni!

De van ilyen!

2 éves kislány és 34 hetespocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 3. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm két császár után természetes úton szült, és a dokija szerint nyugodtan jöhet a negyedik gyerek is, nem lesz gond.

KÉrdezz rá a dokidra!

2012. ápr. 3. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztatást. :)Az István kórházat én is ismerem a fiamat ott szültem.Nagyon jók a tapasztalataim. A lányomat már a Péterfyben, mert közben orvost váltottam, viszont sajnos a jelenlegi szülész-nőgyógyászom már nem vállal szüléseket, és ráadásul vidékre is költözöm addigra mire szóba jöhet.

A 34 hetes kismaminak, megköszönöm ha utána kérdezel, és esetleg megírod a hallottakat! És jó egészséget nektek!: )

2012. ápr. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!