Érdemes orvost fogadni? Tapasztalatok?
nekem volt 2007ben 21 hetesen egy vesztésem...nem volt orvosom!Terhesgondozoba jártam...és nagyon nem voltam megelégedve azzal ahogy kezelték a terhességem,csak nem tudom érdemes e fogadni orvost mert arrol is hallottam már sok roszat!Tapasztalatokat ha irnátok nagyon jo lenne.Köszönöm!
Ja és aki györben vagy környékén tudna ajánlani orvost az irja le nyugodtan.

Orvosa és kórháza válogatja...
Nekem hihetetlen szerencsém van,hiszen anyum ápolónő volt a helyi kórházban,ismeri minimum a felét mind az orvosoknak mind az ápolónőknek.
Én azt mondom, a fogadott doki sem mindig sok.Noha csak 1 éves voltam amikor unokaöcsém született,nem tudhatom sajnos hogy viselkedett a nénémmel a doki,de az bizto,hogy a szülés napján már bocsánat de b@szott betolni a képét,pedig fogadott volt,szóltak is neki,de nem jött,ennek az lett az ára,hogy meghalt az unokaöcsém(a köldökzsinór a nyakára volt tekeredve),igaz ez már 20 éve történt...
Én mindenképp tájékozódnék először,hogy ki hogy merre hány méter,itt van egy csomó győri,látod ott volt az az eset is,az az ikres mama is meghalt...és mg írtak valakit,de aztmár elküldték.Én azt mondom,hogy érdeklődj,akár háziorvostól is,hogy ismeri e őket,vagy hallott e valamit és kérd meg,hogy ajánljon.Ha ódzkodik se érdekeljen...
Amúgy barátnőm 18 évesen és 20 évesen is sztk-s rendelésre járt,ügyeletesnél szült és maximálisan meg volt elégedve.Szerencsére én tudom,hogy kit fogok már itt választani,még élő szülésközvetítést is láttam vele(Kandász Andrea Szülőszoba műsora)
Szóval igen ha kell és úgy érzed a győriek tojnak rád,akkor hajrá hajrá:))

A tanulókat akkor sem tudod kikerülni, ha fogadsz dokit. Engem szülés előtt már hárman megvizsgáltak, mind a 3 mást mondott a méhszáj állapotáról. Nem értettem mi van, de aztán kiderült, hogy csak találgatnak, mert ők a tanulók.
Persze engem meg sem kérdeztek, hogy mit szólok hozzá. Szülés közben is ki-be mászkáltak.
Jó, ha fogadsz orvost, de persze az is igaz, hogy attól még nem biztos, hogy jól is fog bánni veled. Érdemes tájékozódni, hogy ki jó orvos ott, meg előre megbeszélni vele, hogy nem akar-e épp akkor szabira menni. Ismerek olyat, aki kétszer váltott orvost, mert karácsonyra volt kiírva, és nem akartak a dokik akkor bemenni. Végülis ez is érthető, ők is emberek.
Sajnos nem vagyok győri, így nem tudok ajánlani.

Szia!
Én végig sztk-ba jártam, foglalkozásom miatt veszélyeztetett terhesként táppénzen voltam, mikor mentem a papírokért kértem beutalót uh-ra, szó nélkül adtak, mindig mondták h mi a kövi vizsgálat, normálisak voltak, pedig pont abban az időben borult fel a rendelés és tök idegen dokik is voltak néha, persze ők mind a Dél-Pesti kórházban dolgoznak csak eddig itt nem voltak. Aztán kiderült h a doki akit kinéztem túl elfoglalt és nem ér rá levezetni a szülést mert sok kismamája volt szeptemberre. Szóval ekkor javasolta a védőnőm h szülésznőt is lehet fogadni. A 36. héttől már vele mentem uh-ra és ctg-re a kórházban, homeopátiáztunk, kaptam egy csomó segítséget tőle és tök jó szülésem volt, békés, családias. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, mindig érdeklődik a fiunk felől :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!