Mik a tapasztalatok a pécsi szülészekről? Egyáltalán hol lehet Pécsett szülni? Érdemes szülészt fogadni? Vagy bízzam magam az ügyeletes dokikra?
Így van, Édesanyák útja, vagy a Megyei kórház. Keresztlányom Édesanyák útján született, hasonló jókat tudok mondani mint az előttem szóló. Nagyon kézségesek voltak, és nem fizettek érte semmit, nem volt fogadott orvos. Mindenki aranyos volt.
Én Banó Lászlóhoz jártam a Veress Endre úti rendelőbe, imádtam, nagyon kedves, aranyos, türelmes, figyelmes. (már elköltöztem Pécsről, sajnáltam őt "otthagyni", főleg, hogy kismama lettem én is közben).
Hánzli Jánost a nők fele isteníti, a másik fele utálja (én az utóbbiba tartozom)
Hartmann TAmásról azt mondják, hogy hangulatember, én csak a jó hangulatával találkoztam:-)
Barátnőm a Bédinél szül, a harmadikat is.
Az utóbbi három a Megyeiben rendel.
De szerintem jó leszel fogadott orvosl nélkül is, én sem fogadok dokit. Azt a pénzt inkább a babámra költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!