Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt mielőtt elindulta...

Szülés előtt mielőtt elindultatok a kórházba ittatok, ettetek?

Figyelt kérdés
olvastam hogy sok helyen nem engednek még inni sem, én meg biztosan nem bírnám úgy ezért arra gondoltam, mielőtt bemegyek a kórházba iszok egy jó 2l vizet. abból lehet baj?
2012. aug. 25. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem!Én olyan éhes voltam hogy egy lovat is megettem volna!De aztán lehet jobb is,mert amikor a doki rásegített a nyomásnál,ki is jött volna!!! :-))Inni viszont minden féle képen igyál és vigyél is magaddal min.1,5 l mentes vizet!
2012. aug. 25. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Számomra a szüléseimben az volt a legnegatívabb élmény, hogy mivel a baba feje nagyon lent volt és nyomta a húgyhólyagot, folyamatosan pisilnem kellett. Talán nem jó ezt a helyzetet megspékelni két liter vízzel.

Talán inkább kérdezz rá, hogy abban a kórházban ahol szülsz, mi a helyzet.

3/8 anonim ***** válasza:

nem biztos h meg tudod inni

pl én előtte 12 órával már nem tudtam enni nem kívántam semmit sem

inni is csak citromos vizet azt is kortyonként és még messze volt a vége akkor :-)

4/8 anonim ***** válasza:
Indított szülésem volt másfél hete,mert nem akart kibújni a csöpp és céltudatosan mentünk délre a kórházba. Még jót reggeliztem otthon és egy zacskó chipset eszegettem meg az autóban,míg beértünk. Meg egy fél literes üdítőt ittam meg. Aztán már csak este ettem,szülés után, de inni iszogattam vajúdás közben.
2012. aug. 25. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:
enni nem hiszem hogy sokat eszek de magamat ismerve biztos szomjas leszek
2012. aug. 25. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Inni engedtek, csak kortyonként, étvágyam vajúdás közben nen igazán volt,a végén nagyon erős hányingerem lett,ha ettem volna biztos hányok. Szerintem nem jò sokat enni előtte.

B

2012. aug. 25. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
én tulhordtam a fiam,ezért már bent voltam a korházban,a szülés előtt nem ehettem és nem ihattam,sétálgatnom kellett,akkor még nem voltak nagy fájásaim akkor kérdeztem meg,hogy kiöblíthetem-e a szám?azt mondták igen,mondanom sem kell,hogy kiittam a csapot!tudtam,hogy baj is lehet met hányhatok,de akkor azt mondtam az sem érdekel mert most halok szomjan.
2012. aug. 25. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem ettem/ittam előtte mivel hajnalban ébredtem fájásokra.A szülőszobán a szülésznő hordta nekem a vizet(nem volt bent velem senki) pedig nem volt fogadott.
2012. aug. 26. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!