Az Szent István kórházba melyik szülésznő a legjobb?
Szió!
Az fiamat Hajdú Barbara-dr.Pop Andrea párosnál szültem.Nagy reményekkel indultam neki,aztán eléggé hoppon maradtam.A doktornő alig ért be a szülésre,a szülésznőmnek egyszerre két szülése zajlott,gátvédelemnél sem tudott segíteni,úgy éreztem,hogy eléggé teher vagyok nekik(pl.mikor kipróbáltam volna a kádat,ne tudd meg milyen arcot vágtak,hogy még ez is...)...Előtte sokan dícsérték őket,és a terhesgondozás alatt velem is kedvesek voltak,de sajnos nem úgy sült el,ahogy kellett volna..:(
Kislányomat 4 hónapja szültem dr.Csermely Gyula-Nováky Rita párosnál.Bennük is csalódtam,csak pozitívan:)
Folyamatosan mellettem voltam,Rita masszírozott,mivel a séta esett jól folyamatosan hozta utána a vizesruhát lehűsíteni,szólt a zene,abszolút családias légkör volt,pedig több szülés is volt akkor is.Nem volt burokrepesztés,oxitocin,és másodjára a gátvédelem is sikerült:)A két szülésemet össze nem lehet hasonlítani,pedig mindkétszer fogadott volt az orvos+szülésznő is.
Rita honlapját itt találod:
Tarifa megbeszélés szerint,mi 30 e ft-ra gondolunk,aztán annyira rendes volt,szülész utáni napokon is bejött csak miattunk érdeklődött tud e valamiben segíteni,hozott szuper szakirodalmat,hogy végén 50 e ft-ot adtunk.
Akiről még jókat hallottam és csupán "látásból" szimpi volt Rákócziné Ági.
Boldog babavárást,ha tudok valamiben segíteni,írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!