A Jászberényi Kórház Szülészetén ki a legjobb szülésznő, és orvos?
Szia! Én Balogh Jánoshoz járok, sokak szerint ő a "sztárszülész" most Berényben. Nekem csak jó tapasztalatom van róla. Ő az első doki, akinél még a belső vizsgálat se kellemetlen számomra. Jó a híre, hozzáértő, sok barátnőm szült nála az utóbbi években. Velem is mindig nagyon emberséges, kedves, semmit nem dramatizál túl, nem vizsgál feleslegesen, de ami szükséges, azt maximálisan. Én nagyon ajánlom őt.
Szülésznőket nem is ismerek, azt nem tudom megmondani.
Boldog babavárást!
27 hetes kismama
A közvetlenül előttem válaszolónak: nagyon sajnálom, hogy downos a kislányod, de a down kórról nem a dokik tehetnek! Amúgy az afp értéket nem is tudja elnézni. Van egy normálisnak számító határérték, ha azon belül van, akkor jónak számít. Az afp értéket pedig a laborban állapítják meg, nem a doki. Ő csak azt mondhatja, amit a papíron lát. Ja, és köztudott, hogy az afp nagyon nem megbízható.
Tényleg sajnálom, ami veletek történt, megértem, hogy bűnbakot keresel, talán én is azt tenném a helyedben, de a doki ebben nem hibás.
Amúgy nem vagyok nagy orvosbarát, én pl otthon fogok szülni, ha minden jól megy, csak akkor megyek kórházba, ha valamiért muszáj lesz. Eddig úgy néz ki, minden ok. Szóval nem azért védem, mert bálványozom. Szó sincs róla. De más dokihoz fejvesztés terhe mellett se mennék. Volt rossz tapasztalatom bőven. S amint előttem már írták, a Baloghnál legalább nincs gyomorgörcsöm a vizsgálatoktól, mert nem volt még rossz élményem nála. Másnál bezzeg...
Szeretném jelezni, hogy nem vagyok sem a kórház alkalmazottja, sem rokonom, sem ismerősöm nem dolgozik a szülészeten.
Megjelent az oldalon néhány vádaskodás és még több pocskondiázás.
A génhibás ( Morbus Down ) babára és az AFP kérdésre szeretnék reagálni.
A szülész nem tehet, arról, hogy a babácska betegen született. AZt, hogy a baba genetikai eltéréssel született szívből sajnálom. A további esetleges betegen születendő baba, vagy babák lehetőségét egy alapos genetikai kivizsgálással valószínűleg el lehetne kerülni.
Amit szívből sajnálok. Kérem menjen el egy genetikai szűrővizsgálatra agyermeke édesapjával együtt.
A kedves 18 éves hölgy, ha billentyűzetet ragad és ország-világ előtt ismerteti a problémáját, legyen olyan kedves és vegyen elő egy helyesírási útmutatót. Nekem nagyon rosszul esik, ha valaki így akarja lejáratni magát.Megértem az elkeseredését, de az nem lehet ok arra, hogy ilyen képet fessen magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!