Szerintetek mikor induljunk majd a kórházba?
A másodiknál én úgy jártam, hogy az amúgy 115 perces út egy baleset miatt közel 50 percig tartott, éppencsak beértünk a kh-ba, már úgy kellett ellihegnem a fájásokat különben a kocsiban szülök meg. épp ezért én a harmadiknál mentőt fogok hívni magamnak, azzal tuti beérek időben, nem kell a piros lámpákkal meg az esetleges dugókkal törődni :S
Amúgy én kb 8 perces fájásokkal indultam el mindkétszer. az elsőnél még a kh-ban is vajúdtam egy órát a tolókig, a másodiknál mire leértem a kocsiig már szerintem 5 perces vagy rövidebbek voltak, pedig otthon még 8-nak mértem őket. Mondjuk nálunk mindenki gyorsan szült anyai ágon ( állítólag örökletes is) hát nekem ez igazolódni látszik, mert az első erősebb fájástól számítva a lányom 3 óra alatt megvolt, a fiam meg nem egészen másfél óra alatt. Szerintem ha tényleg beérünk a kh-ba és szabadon tolhatok, akkor jó félórát megspórolok magamnak még ebből a másfélből is.
Tömegközlekedve el nem indulnék az biztos!
Tavaly júliusban én is hasonlókon gondolkoztam mint te. Aztán 37 hetesen beutaltak 170/110-es vérnyomással. Egy hetet sem voltunk bent, spontán indult a szülés, 3 órás volt összesen.
Szóval én a következőre már nem tervezek. Ha itthon indul be a szülés, akkor mindenféleképpen kocsival megyek. Nem jó fájásokkal álldogálni a tömegközlekedési eszközökön. (Felénk nem akarják a helyet átadni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!