Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni, hogy hamarabb...

Lehet kérni, hogy hamarabb befektessenek a kórházba?

Figyelt kérdés
A harmadik babámat várom, még két hét van hátra, de sokkal nyugodtabb lennék ha befektetnének a kórházba. Így mindig mindenki aggódik, hogy mikor kell menni, ráadásul elég gyorsan ment az első kettő.
2012. aug. 24. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendes az orvosod, akkor talán meg tudjátok beszélni. Egyébként nem lehet, ha csak valami gond nincs.

Én azt beszéltem meg az orvossal, hogy próbálja megindítani a szülést 40+1 hetesen, és belement!

Ha nyugtalan vagy, egy próbát megér!

Könnyű szülést :D

2012. aug. 24. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Fura, hogy ez lenne az igényed. Így szép a világ, hogy mások vagyunk, szóval ezt nem rossz indulatból írom, nehogy félreérts.

Én is a harmadikat várom, szintén valószínű nagyon gyors szülés lesz, de fel sem merül bennem ilyesmi. Így is bele vagyok betegedve, úgy fognak hiányozni a gyerekeim.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ok nélkül nem gondolom, hogy bent tartanának hetekig, mert ebből akár még 3-3,5 hét is lehet. Mondjuk jó pénzért bármit beír az orvos indoknak.... Esetleg a szülésindítást kérd meg, ha már nyitva vagy valamennyire.

Nekem egyébként az a tervem, ha már jön az első fájás, akkor tiplizek befele a kórházba (akár a két gyerekemmel együtt taxival, ha épp nincs velem senki), nehogy útközben vagy esetleg még itthon szüljek meg. A múltkori szülésnél is alig értünk be a kórházba, igaz, messze van a kórház és a forgalom is botrány volt.

2012. aug. 24. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Olyan sokáig tuti nem maradnék bent,mert az orvosom külföldre utazika hó elején és előtte beindítjuk, ha addig nem bújik ki. Amúgy vidéken lakom ahol nincs taxi, így ha egyedül vagyok itthon magamat viszem. Nem tud mindig itt maradni velem a valaki. A kicsik meg már nagyrészt most is a nagyszülőknél vannak, hetek óta nem emelhetek és még kicsik. Nálunk mindenkinek nyugisabb lenne.
2012. aug. 25. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!