Lehet kérni, hogy hamarabb befektessenek a kórházba?
Ha rendes az orvosod, akkor talán meg tudjátok beszélni. Egyébként nem lehet, ha csak valami gond nincs.
Én azt beszéltem meg az orvossal, hogy próbálja megindítani a szülést 40+1 hetesen, és belement!
Ha nyugtalan vagy, egy próbát megér!
Könnyű szülést :D
Fura, hogy ez lenne az igényed. Így szép a világ, hogy mások vagyunk, szóval ezt nem rossz indulatból írom, nehogy félreérts.
Én is a harmadikat várom, szintén valószínű nagyon gyors szülés lesz, de fel sem merül bennem ilyesmi. Így is bele vagyok betegedve, úgy fognak hiányozni a gyerekeim.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ok nélkül nem gondolom, hogy bent tartanának hetekig, mert ebből akár még 3-3,5 hét is lehet. Mondjuk jó pénzért bármit beír az orvos indoknak.... Esetleg a szülésindítást kérd meg, ha már nyitva vagy valamennyire.
Nekem egyébként az a tervem, ha már jön az első fájás, akkor tiplizek befele a kórházba (akár a két gyerekemmel együtt taxival, ha épp nincs velem senki), nehogy útközben vagy esetleg még itthon szüljek meg. A múltkori szülésnél is alig értünk be a kórházba, igaz, messze van a kórház és a forgalom is botrány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!