Miért leszek szörnyű anya, mert programozott császárom lesz?
Én úgy gondolom,hogy ok nélküli programozott császár esetén az anyuci eléggé el van kényelmesedve, és fogalma sincs, hogy egy nyílt hasi műtéttel többet kockáztat, mint a normális szüléssel. Az, hogy önző vagy buta, döntse el mindenki magában. Szerintem mindkettő. A tesóddal való kapcsolatod nem különösebben érdekel, egyszerűen igaza van abban, hogy amíg a saját (vélt) kényelmed előbbre szolgál, mint a gyermeked érdeke (számtalan előnye van a gyermekre nézve a hüvelyi, természetes módon megindult szülésnek), addig igenis lehetnél még jobb anya, mint amilyennek most képzeled magad.
A pontozást ovis dolognak tartom, nyomjátok, ahogy nektek tetszik. A véleményem tartom.
Kedves utolsó,a 8-as és a 18-as vagyok. Nem hiszem hogy lepontoznak ha mégis iszonyt képmutatás!
Tegnap még 20on valahány %-on álltam,de amint leírta a kedves kérdező hogy óhajcsászárt akar,rögtön felpontoztak!
Ha az ember logikusan gondolkodik,akkor a nővére sem fogja oltogatni ha orvosilag indokolt a programozott császár,de itt erről sz nincs!
2 császármetszésen vagyok túl. Az első SOS volt, ott azért zokogtam. A másodiknál 18 óra vajúdás után sem tágultam 1 centinél tovább, és császár lett a vége. Mondanom sem kell, hogy végig zokogtam az egészet, mert nagyon nem akartam a császármetszést!!!!!
Az én véleményem az, hogy ha Magyarországon van lehetőség arra, hogy valaki válasszon a hüvelyi és császáros szülés között, akkor tegye, ez nem önzőség szerintem, viszont elég szomorú, hogy ilyet lehet tenni.
Ne félj a szüléstől, mindenki túléli, így te is túl fogod. Hozzátenném, hogy ne gondold, hogy a császármetszés egy leányálom!
Már elég sokszor átgondoltam ezt,de a császár a legjobb megoldás.
2 barátnőm van,akiknek mind a kettőben van tapasztalatuk(természetes szülés,progis császár) és mind a ketten azt mondták,hogy a császár sokkal jobb,nem viseli meg őket,nem szenvednek utána hetekig,mert alig tudnak ülni.
Már eldöntöttem és tudom,hogy ez sem fájdalommentes,de ebben jobban bízom.
Akkor ne legyen soha gyerekem,mert rettentő alacsony a fájdalomküszöböm és félek,hogy bármi probléma lesz velem,esetleg a babámmal?!Na ne már...
23:31
Szeptember 21.-re vagyok kiírva.
09:46
Sajnálom,hogy ez történt veled és a kisfiaddal.De ezek egy természetes szülésnél is megtörténhetnek,mind a kettőnek van kockázata.
Miért nem bízod inkább ennek eldöntését szakemberre, mondjuk a választott orvosodra?
Neked ennyire nem fontos a babád tényleg??????
"Akkor ne legyen soha gyerekem,mert rettentő alacsony a fájdalomküszöböm és félek,hogy bármi probléma lesz velem,esetleg a babámmal?!Na ne már..."
Dehogynem lehet. A felnőtt lét lényege, hogy legyőzöd az önzésed és a félelmeid, mert a legjobbat akarod egy másik embernek, a gyermekednek. Alacsony fájdalomküszöbre tudnak fájdalomcsillapítót adni, a saját defekted pedig magadnak kell legyőznöd. A babának szüksége van a szülőcsatornán való áthaladásra, nem véletlenül alakult így ki a szülés! A legnagyobb baj az, hogy teljesen tájékozatlan vagy arról, hogy mi a LEGJOBB A BABÁNAK és maximálisan tájokozott(nak érzed magad), hogy mi a LEGJOBB NEKED! Nem gondolod, hogy ez visszataszító? Mert szerintem nem azzal van baj, hogy alacsony fájdalomküszöbű embernek ne legyen gyereke, egyáltalán nem erről van szó. De a határtalan önzés már meggondolandó ellenérv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!