Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki miért szült császárral?

Ki miért szült császárral?

Figyelt kérdés
A kórházban, ahol szültem, a szülések fele nem természetes volt (és azok közül is rengetegen a császárt választották). De miért?
2009. júl. 23. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

primer fájásgyengeség

bár érdekes módon a falat kapartam, pedig nem (volt)alacsony a fájdalomküszöböm....

de sajnos nem tágultam eléggé

2009. júl. 23. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

programozott császárral szültem.

41+2 naposan tök merev és zárt voltam, nagy volt a baba, és a doki szerint fenn állt a téraránytalanság is. Ugyan felajánlotta, hogy meginditja a szülést, de sok esélyt nem látott rá, hogy be is fejeződik természetesen, igy közösen úgy döntöttünk, hogy maradjon a műtét. Igy igen, lehet mondani, hogy a császárt választottam. Nem bántam meg. Nálunk minden nagyon nő nehezen szült a családban, anyum, nagymamám, igy örülök, hogy én ebből kimaradtam.

2009. júl. 23. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak majdnem. Az elején minden oké volt, bő két ujjnyira nyitva volt a méhszáj mikor a kórházba értünk, azt mondták a nehezén túl vagyunk, pedig még nem is volt semmi :). De leesett a baba szívhangja, császár lett volna ,ha pár perc múlva nem rendeződik a szívhang. Mikor kibújt, akkor látta a doki, hogy a nyaka köré van tekeredve a köldökzsinór 2x. Azért rendeződhetett a szívhangja, mert a köldökzsinór még tudott engedni annyit, hogy ki tudjon jönni. Nagyon örültünk neki, nem akartam császárt.
2009. júl. 23. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem hét éve az első faros volt és az UH alapján becsült 4100 súly miatt ,a második hegszétválás miatt a motani pedig azért lesz az mert az előző kettő az volt.

33-Hetes km

2009. júl. 24. 00:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kétszer túlhordás és harántfekvér miatt szültem császárral.
2009. júl. 24. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!