Nálam az utolso pillanatban lett császár,magas egyenes állás miatt.
2009. júl. 23. 10:15
2/15 anonim válasza:
'.baba 14 óra vajúdás után harántfekvés miatt,2.baba 18 óra vajúdás után asszinkron miatt(nem volt szívhang a fájások alatt),a 3. pedig a két előző miatt lesz programozott(vajúdás nélküli)császár.Azért én sajnálom,hogy nem vajúdhatok az utolsó babánkkal egy kicsit sem:)
2009. júl. 23. 10:19
3/15 anonim válasza:
Nekem egyszer nem tágultam és tul sokáig húzodott, féltek, hogy a babának baja lesz, másodszor meg ikerterhesség miatt. Egy szülésem természetes uton ment.
Sokan azért választják, mert azt hiszik, hogy ugy könnyebb és kevésbé fájdalmas, de ebben tévednek: egyik se kellemesebb, de van, amikor nincs más megoldás.
2009. júl. 23. 10:20
4/15 anonim válasza:
farfekvéses volt a baba.
2009. júl. 23. 10:24
5/15 anonim válasza:
"a szülések fele nem természetes volt (és azok közül is rengetegen a császárt választották)"
Milyen a nem császáros nem természetes szülés?
Én természetesen akartam szülni, de nem lehetett.A baba érdekében az utolsó percben megcsászároztak.
2009. júl. 23. 10:28
6/15 anonim válasza:
Ez áll a zárójelentésemen császármetszés indoklásaként:
-primer fájásgyengeség
-nagy magzat
-meconiumos magzatvíz
2009. júl. 23. 10:43
7/15 anonim válasza:
Nem császáros nem természetes szülés pl a vákumos...nekem az volt, merz megszűntek a fájások, baba szívhangja lecsökkent, ugyanakkor már eléggé kint volt, de hiába nyomtam, beszorult :((( És pont ezért lesz császáros a következő, merz belül annyira durván szakadtam, hogy nem kockáztat az orvos még egy vákumot.
2009. júl. 23. 10:44
8/15 anonim válasza:
Du. 5-kor elfolyt a magzatvíz, másnap délben még mindig csak szűk 2 ujjnyira voltam kitágulva oxytocin mellett. A fertőzésveszély miatt császároztak, mert a doki azt mondta, ha így haladunk, akkor maximum csak estére lesz meg a baba, addigra pedig már túl sok idő telt volna el a víz elfolyásától számítva.
2009. júl. 23. 11:02
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rosszul fejeztem ki magam. A császárosok közül a fele lebeszélt időpontban szült, első szülésesek is. Mostanában nagyon sokan úgy döntenek, hogy ők inkább császárral szülnek. Nem értem mért...
2009. júl. 23. 11:19
10/15 anonim válasza:
Én még csak most fogok szülni.
Nekem végig úgy volt,hogy császáros lesz,mert nem fordult be,harántos volt.Erre ma voltam dokinál,és azt mondta,hogy nem lesz császár,mert befordult.
Én most nagyon boldog vagyok,mert már nem láttam erre esélyt,és nagyon rettegtem a császártól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!