Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki elfelejti szülés...

Mindenki elfelejti szülés után a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Csak azért mert én 4 hete szülttem, és pontosan emlékszem az egészre, a vajúdásra és a tolásra is, a fájdalom jellegére és erősségére is. Nem értem, hogy lehet ezt elfelejteni. Vagy majd később elhalványul az emlék?? (Nem volt könnyű szülés)

4 hetes kisfiú anyukája :)

2009. júl. 21. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem érdekelt már, hogy fájt. Mondjuk szerintem nekem nem is fájt olyan veszettül.

Ahogy a kislányomat a pocakomra tették, hát azt is elfelejtettem, hogy engem hogy' hívnak, nemhogy azzal foglalkoztam volna, mennyire fájt. A legszebb élményem volt eddigi életemben - beleértve a szülést is!

Nem felejtettem el, pontosan fel tudom idézni az összes eseményt - már amire emlékszem - a fájdalmat is, de nem bánom.

2009. júl. 22. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azt tudom, hogy nagyon fájt, de a fájdalmat már nehezen tudom felidézni. Pár óra szenvedést megér egy emberi élet, én erre gondolok.
2009. júl. 22. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyilván aki azt mondja, mihelyt rátették a babát, hogy elfelejtette a fájdalmat, az sarkítva érti. Amikor rádteszik a babát, akkor valóban nem foglalkozol a fájdalommal, legalábbis én nem erre gondoltam, hanem a babánkra, és hogy végre itt van közöttünk. Utána már amikor átvittek a kórterembe, ott már mindenem fájt. Miután elmúltak a kellemetlen tünetek (gátseb stb.) már nem nagyon tudtam felidézni a fájdalom milyenségét, most meg 14 hónap után csak a jóra emlékszem. Bár második babát nem szeretnénk, de ez nem a szülésnek tudható be, inkább annak, hogy rettentő fáradtak vagyunk egy gyerkőc mellett is. :) 14 hós kislány anyukája.
2009. júl. 23. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!