Csak azért mert én 4 hete szülttem, és pontosan emlékszem az egészre, a vajúdásra és a tolásra is, a fájdalom jellegére és erősségére is. Nem értem, hogy lehet ezt elfelejteni. Vagy majd később elhalványul az emlék?? (Nem volt könnyű szülés)
Nekem a jó emlék maradt vissza.De nem négy héttel hanem több hónap után.Így hamarosan szeretnék egy negyedik babát is.
2009. júl. 21. 15:20
2/13 anonim válasza:
az első után közöltem az orvossal, hogy pakoljon ki onnan mindent, de legalább kössön el. Azt mondta ez nem vicces. Pedig komolyan gondoltam, nehéz volt. hét év kellett hogy elfelejtsem, de a második olyan könnyen és gyorsan jött, hogy azt mondtam a szülőágyon: jöhet a következő. Timi és Joci között csak két év van:
2009. júl. 21. 15:25
3/13 anonim válasza:
Szia! 3 és fél hete szültem. Amikor már a gátmetszés helye nem fájt (2 hét) minden rosszat elfelejtettem. Pedig nagyon fájt. Úgy indultam,hogy nem kérek semmilyen fájdalomcsillapítót, de mégis eda mellett döntöttem. Szülésnél mondtam is a barátnőmnek nem kell több gyerek. Már nem így gondolom.
2009. júl. 21. 15:34
4/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem mindkettő császáros lett,hát az sem kellemes, de én szeretnék még egyet./a párom nem:(/
2009. júl. 21. 15:56
5/13 anonim válasza:
Valahol még ott van az emlékeinkben csak már nem számít nekünk. Már nem az jut az eszünkbe a szülésről, hogy fájdalom, hanem, hogy a drága kis pici babánk. :)
2009. júl. 21. 16:04
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, várok még véleményeket, ha van :)
Már nekem sem a fájdalom az, ami eszembe jut, sőt már én is szülnék újra (pár év múlva), csak olyan sokan mondják, hogy : "amint rám tették a babát, elfelejtettem minden fájdalmat". Hát én nem felejtettem el, de ettől függetlenül szülnék megint. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy TÉNYLEG van olyan Anyuka, aki elfelejti, hogy milyen volt a fájdalom?
2009. júl. 21. 16:10
7/13 anonim válasza:
Én rettegtem a szüléstől, de ettől függetlenül, könnyű és gyors volt. Amikor kicsusszant a baba, én hatalmas megkönnyebbülést éreztem ,hogy túl vagyok rajta. Akkor már nem fájt semmim.
2009. júl. 21. 16:19
8/13 anonim válasza:
Szia!én 5 hónapja szültem,és mai napig beleremegek,amikor a szülési fájdalmakra gondolok.nagyon fájt,és nem is volt egy könnyü dolog.igeen mikor a babát rád rakják egy pillanatra elfelejtesz mindent,de utána jön a a gátmetszés varrása,ami vissza hoz a földre egyből,és azt mondöd "Végre túl vagyok rajta!"én soha nem felejtem el h mien volt!
2009. júl. 21. 19:47
9/13 anonim válasza:
Én 8hónapja szültem,de az a fájdalom számomra felejthetetlen.
2009. júl. 21. 21:25
10/13 anonim válasza:
Én is császáros voltam. Varratszedéskor kérdezte az orvos, hogy vállalunk-e még babát (99% hogy az is császár lesz). Simán igent mondtam, pedig még a székről is úgy kellett leszednie, mert nem bírtam felállni a fájdalomtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!