Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szép, nyugodt, háborítatlan...

Szép, nyugodt, háborítatlan szülés-melyik kórházban lehetséges ez?

Figyelt kérdés

7 évig éltünk Angliában,kislányomat is ott hoztam világra.Párom egy évre itthon kapott munkát,közben kiderült,hogy babát várok,így jöttünk mi is vele.14 hetes vagyok,egyenlőre feltérképezném a kórházakat(Budapest),nem vagyok ismerős:)

Melyiket javasoljátok és melyiket nem?Magánkórház is szóba jöhet,mert biztosítóval el tudjuk számolni.

Köszi a segítséget!

2012. aug. 11. 23:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nem hinném, hogy jobban..sógornőm 4x istvánban szült, de mindig is imrébe akart, csak különböző okok miatt nem tudta megvalósitani. nagyon szerette, igaz sosem tudott hüvelyi úton szülni, mindig császározták. az tény, hogy ott apa is bent aludhat ez elég pozitiv! sztem mind 2 hely nagyon jó, mindkettőről jókat hallok!:)

én imrében szülök októberben:)

2012. aug. 15. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!