Szülés után lehetséges, hogy visszanyerd az eredeti formádat, vagy esetleg jobbat, ha figyelmet fordítasz rá? És "derékon alul"? Mármint tágulás szintjén mi a helyzet? (Utána már nem lesz olyan jó a szeretkezés? )
Arról már én is hallottam, hogy lehet szűkebbre varrni.
De vajon ez csak a bejáratot érinti? Mert ha igen, akkor az a férfinek nem olyan nagy vigasz, ha bentebb meg ki van tágulva. Már akinek kitágult persze.
Nyugodtan intim tornázz, semmi kárt nem okozol vele. Én kismama jógára jártam, ott az utolsó fél óra mindig meditálás és intim torna volt. Még szülés előtt 3 nappal is voltam. Nem cél a tyúktojás emelgetése:o) Lényeg, ha éppen ráérsz, akkor húzd össze és engedd el az izmokat a hüvelyedben. Illetve a popsidban is. Lehet cifrázni: összehúz, összehúz, elenged... Biztos, hogy sokat erősít. Nem kell sokáig, elég egy pár perc minden nap, már azzal sokat teszel!!!
A terhességi cukor, mint a neve is mutatja, a terhesség alatt alakul ki, később van, akinél elmúlik, van, aki egész életében szenved tőle. 24. hét környékén van egy terheléses cukorvizsgálat, amiből megállapítják, hogy van-e szükség diétára, rosszabb esetben inzulinra. De ha eleve odafigyelsz arra, hogy ne egyél sok cukrot, fehér lisztből készült tésztát, kenyeret, akkor azzal már sokat tettél az egészségetekért és az alakodért!
Boldog babavárást!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!