Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után lehetséges, hogy...

Szülés után lehetséges, hogy visszanyerd az eredeti formádat, vagy esetleg jobbat, ha figyelmet fordítasz rá? És "derékon alul"? Mármint tágulás szintjén mi a helyzet? (Utána már nem lesz olyan jó a szeretkezés? )

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek ebben, hogy jobb.

A férfinak minél szűkebb, feszesebb, annál jobb. Lehetetlen, hogy szülés után szűkül a hüvely, ilyen nincs.

Ha meg ugyanolyan maradt, mitől lenne jobb?

2012. febr. 3. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nem tudom, nekem jobb lett sokkal! Előtte is szuper volt, de azóta valahogy sokkal érzékenyebb vagyok ott lent és jobban is bírom a "meneteket". Gondolom, ez is alkati kérdés. Nekem például szerintem megváltozott a hormonháztartásom a szülés után és úgy is maradt. Azelőtt pl. soha nem éreztem a peteérést, most pontosan tudom, hogy mikor van. Olyankor egyszerűen bolondulok a szexért:o)

Bennem egyébként nem is voltak kétségek a terhesség alatt, talán azért, mert tudtam, hogy a Férjem mindenképp ugyan úgy szeret a szülés előtt, mint után. Kérdeztem tőle és azt mondta, kicsit sem tágultam, ugyan olyan maradtam, mint előtte és neki ugyan olyan jó, sőt még jobb, mert látja, hogy én mennyivel jobban élvezem.

2012. febr. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!