Ki milyen poziciot választott/fog választani a szuléshez? (38hkm)
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 11:57
11/14 anonim válasza:
Én is 3 gyereket szültem a Szt. Imrében.
Voltam kádban, labdán, szülőzsámolyon, állva, négykézláb, oldalt fekve, háton fekve, és alám is "befeküdt" a doki. :o)
Érdekes tapasztalat, hogy míg az egyik gyerekkel valami kifejezetten jól esett, a másikkal ugyanaz nem. Szóval érdemes próbálgatni, és figyelni a belső hangra, hogy mi esne jól, és úgy csinálni. A jó szülésznő ebben sokat segíthet!
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi vàlaszokat,megszivlelem a tanàcsaitokat,màr csak néhàny hetem van hàtra. én kulfoldon élek,szoval minden eszkoz a rendelkezésemre fog àllni,màrmint ami Mo.-on alternativ szulésnek szàmit,az itt teljesen normàlis! itt is ugy àllnak hozzà,h nem a bàbaasszony,meg az orvos kényelme a fontos,hanem a babàé és a szulo noé!!
2012. aug. 5. 17:19
13/14 anonim válasza:
Én végig sétáltam,illetve két séta közben kádban voltam:)
Végül állva,abszolút függőleges helyzetben szültem
14/14 anonim válasza:
Feküdtem végig mert a gyerkőcöm úgy döntött végig mocorogni fog, nehezítette a dolgomat. A bordás fal nekem nem jött be, a labdán meg rosszul lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!