Szerenek erdeklodni Dr Iurdi Imad felol hogy milyen doktor? Erdekelne meg az is hogy mennyit szoktak neki adni? Es hogy szuleshez mit kell bevini a korhazba a babanak es nekem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 14:48
1/1 anonim válasza:
Bár én csak 4D-s ultrahangon voltam nála mindkét gyerekemmel, tuti nála szültem volna, ha nem 120 km-re lenne. Őt tartom közel s távol a legjobbnak. Sőt az orvosom is, akinek mondtam, hogy a 4D-t nála fogom csináltatni (az orvosomnak nem volt ilyen gépe) szóval még ő is őt tartotta a legjobbnak.
Rettentő alapos, nem siet, sőt mivel nem bírtuk felébreszteni a babót, mondta menjek ki (pedig majd félórát bennt voltam) és a következő után újra megpróbáljuk. Nem adta fel. A legutolsó porcig mindent átnézett. Kedves, közvetlen, alapos. Csak jó tudok róla mondani.
Sajnos többet nem tudok mondani róla, hisz teljesen más megyében szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!