Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg annyira ciki mentőt...

Tényleg annyira ciki mentőt hívni ha szülni megyünk?

Figyelt kérdés

Van egy 21 hónapos lányom, aug végére várjuk a kistesót.A férjem az elsőnél a folyosón izgult kinn, a tesóm volt benn velem.

Most még kérdéses,hogy tud e jönni, de a férejm marad itthon a lányunkkal. És abban maradtunk,hogy ha itt az idő, mentőt hívunk. Amikor pár ismerősömnek említettem, teljesen elképedtek,hogy hát azért vannak a nagyik, vigyázzanak a gyerekre,apa meg igenis vigyen be, és maradjon ott.

Lánykámmal is sokáig tartott több,mint 10 órát töltött a férjem a folyosón. Most a nagyobb lányomat nem szeretném"szenvedtetni",hogy se anya,se apa nincs vele. Jól el van mamával,de úgy gondolom, sok lenne ez neki:(:(

2012. aug. 1. 12:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
ÉDes Istenem! Egy szóval sem mondtam, hogy ha jön a gyerek, ne hívj mentőt! Azt mondtam, hogy ha érzed a fájásokat 15 percenként, akkor be lehet menni kocsival. Ahol 3 percesek, ott persze, hogy kell! Azért nem kell kiforgatni mindent!
2012. aug. 1. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a védőnő azt mondta, hogy ha bármi is van egyből mentőt hívjam, mert mi van, ha le van zárva az út pl. egy baleset miatt. Igaza van, ha belegondolsz... Tehát baromira nem ciki!
2012. aug. 3. 05:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

a vajúdás elején tényleg csak akkor hívj mentőt, ha nincs más közlekedési eszköz.

Hát elképzeltem, hogy 30 km ide a kórház, sógor dolgozik a kórház városában, szomszéd szintén, a férjem még messzebb, taxis nem köteles elvinni!!! Folyó magzatvízzel úgy összekoszolom az autóját, hogy aznap már nem lesz fuvarja, nem beszélve, ha esetleg össze is hányom neki. Ja, és kinek van arra pénze, hogy kifizesse a 30 km-nyi taxit, hm? Írjon már egy taxis is, hogy ő vajon elvinné a nőt folyó magzatvízzel? A férjem autójában tócsa lett, pedig csak 10 km-t mentünk, anyós adott inkontinencia-betétet, törölközőre ültem, de még így is szivárgott a víz, pedig hazamentünk közben zuhanyozni, folyt egyfolytában, felül repedt meg a burok.

2012. aug. 3. 07:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Bár, ha van kocsitok akkor jobb lenne avval bemenni, nem?
2012. aug. 6. 13:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez tényleg ciki lehet?

Nekem ha napközben indul majd egyértelműen mentőt hívok...a férjem dolgozik,én meg nem fogok úgy autóba ülni...szerintem nem ciki..

25+4 hkm

2012. aug. 6. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!