Szerintetek ciki hogy nem vettem kismamanacit es ha megyünk valahova, a régi csönacijaimat használom, amire bandazzsal és tunikával használok mert nem tudom begombolni?
Szia
Sokáig én is így hordtam. Viszont, ebben a nagy melegben már nem bírom elviselni a bandázst magamon, így vettem kínaiban kb 1000 ft-ért vékony 100% pamut legginget és hosszított felsőkkel ezeket hordom. Kényelmesek és nem is melegítenek. Illetve ugyancsak a kínaiban találtam lenvászon, vékony anyagú gumis derakú nadrágokat, amik ugyancsak kényelmesek és nem melegítenek, valamint a terhesség után is fel tudom majd venni. Ráadásul ezek most nagyon divatosak is. Kb 6ezer ft-ból vettem egy jó pár ruhát magamnak, amivel a terhesség végéig kihúzom. :)
32 hetesen még rádmennek a nadrágjaid? És hová teszed a pocid?
Én 11 hetesen már nem tudtam csak cicanadrágot és melegítőt hordani. Én sem vettem kismamanacit, de nem is fogok. Most úgyis nyári ruhákba, szoknyákba járok.
29 hkm
Egyáltalán nem ciki! Én is így hordom a cicanacijaimat. Igaz, gombolós nadrágot azért nem vennék fel. De ha senki nem látja akkor és neked kényelmes, akkor miért ne?
Boldog Babavárást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!