Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ciki hogy nem...

Szerintetek ciki hogy nem vettem kismamanacit es ha megyünk valahova, a régi csönacijaimat használom, amire bandazzsal és tunikával használok mert nem tudom begombolni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem ciki, ha elférsz így is. :) Hány hetes vagy?
2012. jún. 19. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki. Ha így is kényelmes, nyugodtan hordd. Úgysem tudja senki sem.. Ja, de! Elárultad! ;)
2012. jún. 19. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
legutobb orvoshoz menet még sikerült begombolni az also gombját,de mostmár vennem kellene hogy azért orvoshoz ne ugy menjek hogy ha felhuzom a felsöm,lássa a bugyim nem???? :) 32+4 hetes vagyok :)
2012. jún. 19. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia

Sokáig én is így hordtam. Viszont, ebben a nagy melegben már nem bírom elviselni a bandázst magamon, így vettem kínaiban kb 1000 ft-ért vékony 100% pamut legginget és hosszított felsőkkel ezeket hordom. Kényelmesek és nem is melegítenek. Illetve ugyancsak a kínaiban találtam lenvászon, vékony anyagú gumis derakú nadrágokat, amik ugyancsak kényelmesek és nem melegítenek, valamint a terhesség után is fel tudom majd venni. Ráadásul ezek most nagyon divatosak is. Kb 6ezer ft-ból vettem egy jó pár ruhát magamnak, amivel a terhesség végéig kihúzom. :)

2012. jún. 19. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
az szuper,ott énis igy öltöznék,de olyan országban élek ahol 15-20 fok van nyáron 30 napbol 20x... :) :(
2012. jún. 19. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a fene az a bandázs?
2012. jún. 20. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:

32 hetesen még rádmennek a nadrágjaid? És hová teszed a pocid?

Én 11 hetesen már nem tudtam csak cicanadrágot és melegítőt hordani. Én sem vettem kismamanacit, de nem is fogok. Most úgyis nyári ruhákba, szoknyákba járok.

29 hkm

2012. jún. 20. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki! Én is így hordom a cicanacijaimat. Igaz, gombolós nadrágot azért nem vennék fel. De ha senki nem látja akkor és neked kényelmes, akkor miért ne?

Boldog Babavárást!

32 hkm

2012. jún. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!