Szerintetek ez a fényképezőgép most ciki vagy nem? (nagyon jó minőségű, csak elég nagy és úgy néz ki, mintha az a régi izé lenne. )
Figyelt kérdés
Igazából kirándulásra (mármint versenyre, országos és többnapos..) akarom vinni... csak lehet hogy sokan nem értik hogy ez nem az a mezei kis pici gép, hanem sokkal jobb és stb.... szerintetek?
2011. máj. 8. 19:01
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
ez egy bridge gép, vmivel jobb mint a zsebszámológép méretű kompaktot külsőben picit hajaz már a profi gépekre, bár attól még távol áll én személy szerint jobban szeretem az ilyen nagy darab gépeket (nekem tükörreflexes nikonom van persze nem a formája miatt de imádom). Én még nem találkoztam olyan emberrel aki beszólna amiért vmilyen formája van egy gépnek
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 8. 21:31
4/7 A kérdező kommentje:
egyébként nekem nincs semmi bajom vele, én szeretem :D
2011. máj. 8. 21:31
5/7 anonim válasza:
Sokkal inkább ez, mint a rózsaszín szarok...
Mellesleg én mindenhova egy kétszer ekkorával és három objektívvel megyek. Páran hülyének néznek, de a végén mégis mindenkinek kellenek a képek...
6/7 A kérdező kommentje:
jaja... :D
2011. máj. 9. 20:51
7/7 anonim válasza:
Többnek akar látszani, mint ami. Ez mindig rossz ómen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!