Csak nekem ciki, hogy soha nem megyünk nyaralni?
Nem hiszem el, hogy nem voltál egyetlen napot sem nyaralni. Barátnőnél, nagyszülőnél, Balatonon, unokatesónál... a nyaralás nem ott indul, hogy meg sem állunk Tunéziáig.
A kérdésedre válaszolva: nem, nem kellene kevesebbnek érezned magad ettől. De te mégis kevesebbnek érzed magad. Különben nem írtad volna ki ezt a kérdést. A gond a fejedben van. Én sem voltam sehol külföldön, de meglátogattam például a szüleimet, voltam kempingezni a barátaimmal, ilyesmi. És úgy érzem, igenis nyaraltam, nem is keveset :)
mi sem voltunk ezen a nyáron még csak strandon sem .. és nem érdekel annyira!
Nekem a nyaralás ott kezdődik h megyünk pl bnőmhöz .. ott aludtam 2 napot .. vagy a másik bnőmnél .. u.tesóméknál ;)
fogd fel így :)
hát igen, de érted, első nap, végigmegyünk, h ki hol volt nyalarni (gyűlölöm az ilyet, és rohadt nagy szemétségnek érzem, de ez jellemző osztályfőnökömre...), és mondják a szebbnél szebb országokat, én meg bemondok egy kis falucskát, ahol nagymamámnál voltam, hát simán kiröhögnek...
köszönöm egyébként a válaszokat. majd megpróbálom ezt a dolgot másképp nézni.
Ne érezd emiatt magad rosszul. A mai világban sajnos nagyon sokan nem tehetik meg, hogy elmenjenek nyaralni. Nem úgy van már mint régen, hogy gondolt egyet a család és elment a Balcsira....
Nem vagy semmivel sem kevesebb, mert az osztálytársaid nem maguknak köszönhetik, hogy nyaralnak, mert nem ők keresték meg rá a pénzt!
Nem tudom milyen idős vagy, de ha jövőre keresel magadnak nyári munkát akkor augusztusban te is el tudsz menni a barátaiddal nyaralni!
de ezaz, ahhoz képest, hogy milyen szegénynek vannak kikiáltva az emberek, az én ismeretségi körömben nagyon sok gazdag van. Sokkal több gazdag, mint szegény. Pl. hogy kb ketten vagyunk az osztályban, akik sehova nem mennek nyaralni... legalábbis tavaly így volt. A többiek meg mind nagy helyeket mondtak. És akkor egy csomónak honnan van pénze? az egyiknek anyja hivatásos k*rva, a másiknak az apja csak vmi ostoba parasztember, de jól keres, áá, szóval engem ez idegesít. Nekem szüleim legalább tanult emberek, csak elváltak, meg nincs munkahely, ilyenek. Tehát tettek azért, hogy ne legyünk szegények, nem ilyen undorító módon keresnek pénzt. (legalábbis az első az undorító) és mégis ők járnak rosszul... szemét ez az élet.
Egyébként alföldi vagyok, a környéken nincs semmi nagy látványosság :S
Nehogymár ilyen apróság miatt érezd magad sz@rul... :)
Már kb 4-5 éve énse nyaraltam, sőt idén nyáron tanulnom is kell... azért gondolom nekem sem volt rossz nyarad így nem értem hogy miért kéne kevesebbnek érezdned magadat.
Fel a fejjel majd ha úgy döntessz és úgyállsz anyagilag akkor nyaralj, járd be a fél világot :)
figi ott van Kiskunmajsa meg bármi fürdő hely, ha ennyire szarul érzed magad menyjetek el egyzser fürödni valahova vagy bármi.Kirándulni vagy Nemzetei Park.
Nincs Lehetetlen csak Tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!