Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csak nekem ciki, hogy soha...

Csak nekem ciki, hogy soha nem megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Annyira rossz érzés, amikor szeptemberben visszamegyünk suliba, és összes osztálytársam mondja, hogy Spanyolországban, Tunéziában, Egyiptomban, stb. voltak nyaralni, én meg: sehol. Nagyon igazságtalannak érzem, hogy olyan emberek, akik nálam semmivel nem többek, bejárják a világot, miközben semmit nem tettek azért, hogy gazdagok legyenek. Utálom ezt az érzést, utálom, hogy a sulim tele van elkényeztetett majmokkal. Van még valaki így ezzel? Kevesebbnek kellene éreznem magam, amiért nem vagyok olyan gazdag, mint ők?
2010. aug. 19. 10:55
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Hát szerintem sokkal többet ér egy kertiparti amin ott vannak a barátok hajanli 5ig fent vagytok egy szál gitárral körbeülitek a tüzet vagy az asztalt eliszogattog,valaki gitározik ti meg énekeltek...:)Annyira jó buli!!Hidd el én táncos vagyok és amikor 15-20 táncos barátod van a teraszotokon odakint és énekeltek buliztok sokkal jobb mint elmenni bárhová!!:D

u.i.:Szerintem ez sokkal jobb mit készíteni anyucival meg apucival 500fotót egy hét alatt tunéziéban ahol nincsenek ott a haverok

2010. aug. 22. 12:51
 22/25 A kérdező kommentje:
lehet, hogy igazad van :)
2010. aug. 22. 20:26
 23/25 anonim válasza:
Mi sem voltunk szinte sose nyaralni, a barátaim meg rakják fel a tengerparti képeket. Sosem voltam külföldön, Még nagyon belföldre se megyünk le, eléggé szegények vagyunk, de most és tavaly nyáron is sokat tanultam, mert szerintem tanulással ki lehet törni a szegénységből.
2016. aug. 9. 17:51
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolso, Igy van, Jol allsz hozza ;) vicces visszaolvasni ezt a kerdest Amit majd' 6 evvel ezelott irtam, azota mar rengeteg helyen jartam, Mert folyton Ez vezenyelt, hogy en is vilagot Akarok Latni... Neked is sok sikert kivanok a tanulashoz!
2016. aug. 10. 23:16
 25/25 anonim válasza:
Köszönöm! :)
2016. aug. 18. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!