Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki a szülőkkel...

Szerintetek ciki a szülőkkel nyaralni egy huszonévesnek?

Figyelt kérdés
( Egy 21 és egy 24 évesnek )
2011. júl. 10. 00:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%

Sztem egy normális családban ez nem lehet cikiség. :)

Nekem az unokatesóim 15 és 17 évesen voltak utoljára a szülőkkel nyaralni, ő már nagyon önállósodtak 18 éves korukra.

Én szeretném, ha az én gyerekeim majd huszonévesen is velünk jöjjenek néha, és hozhatják a párjaikat is :)

2011. júl. 10. 00:12
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
egyáltalán nem!!
2011. júl. 10. 00:12
 3/19 anonim ***** válasza:
24%
ha nincs parotok miert lenne ciki? plane ha szeretitek a szuleiteket... kozos elmeny emlek,majd egyszer visszanezitek kepeket...
2011. júl. 10. 00:13
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
O.o
2011. júl. 10. 00:16
 5/19 Chrisstian_ válasza:
nem ciki... én járok családdal is meg haverokkal is nyaralni, nyilván nagyon más a kettő, de attól még nem rossz.
2011. júl. 10. 00:19
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem nem ciki. Ha pedig van párotok a szülők lehet, hogy még azt is megengednék a szülők, hogy veletek menjenek. De mondjuk pár napot ők is kibírnak, ha mégsem. De egy rendes családnál ez nem lehet probléma.

18L

2011. júl. 10. 00:22
 7/19 Niburta ***** válasza:
83%
Nem ciki. Mit nem adnék, ha nyaralhatnék még velük! Nagyon jó hangulatú kis családi nyaralásokra emlékszem.
2011. júl. 10. 00:36
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Én a nagymamámmal is szoktam néha ketten elmenni. Kirándulni pedig rendszeresen apu-nagymama kombó. Táborba pedig anyu-nővérem verzióban is voltam már jópárszor, egyáltalán nem ciki. Szoktam külön is nyaralni, mászkálni, bulizni, sőt, többet. De kell az a kis együttlét az egészséges szeretethez. Pedig nem vagyunk egy nagyon bújós család.

23L

2011. júl. 10. 00:44
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Hát én rég elmúltam huszonéves, de néha nyaralok a szüleimmel. Valahova elviszem őket, hogy kimozduljanak otthonról és így találkozik a család, van közös program, bár már rég kirepültem a fészekből, élem a saját életem :)
2011. júl. 10. 00:46
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

00:13 miért csak ha nincs párjuk?

Akkor se ciki, ha van párjuk. Volt, amikor a párommal együtt utaztunk el valahova a szüleimmel, legalább ők is jobban megismerték egymást.

2011. júl. 10. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!