Szerintetek ciki a szülőkkel nyaralni egy huszonévesnek?
Figyelt kérdés
( Egy 21 és egy 24 évesnek )2011. júl. 10. 00:07
11/19 anonim válasza:
Nem ciki, én is velük akarok nyaralni majd huszonévesen.
Egyébként meg örülj, hogy tudsz nyaralni menni.
12/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, 22 éves vagyok, de szívesen mennék velük, ha lehetne. És szívesen lennék a te helyedben is. :)
13/19 anonim válasza:
Persze hogy az de gáz vagy neked már a pasiddal kéne lógni gyere velem nyaralni lesz sok szex
14/19 anonim válasza:
Ha visznek szüleid, szeretnék, hogy velük menj és te is. Miért ne?? :D Csöppet sem gáz. Én idén is megyek velük, 21 leszek ősszel. Teljesen más, mint barátokkal. :)
Unokatesómék amúgy még a párjukkal is mentek a szüleikkel. :) Nem mindig, de mentek. Főleg inkább síelni.
15/19 anonim válasza:
Miért lenne ez ciki? Én is 24 vagyok, már saját családom van, de ettől még simán elmegyek a szüleimmel nyaralni. Idén is ez lesz szerintem, a férjem augusztusig folyamatosan dolgozik, viszont adott a lehetőség hogy jövő héten, vagy a következő héten elmenjünk anyukámmal a Balatonra, hülye lennék itthon ülni a forró lakásban, úgyhogy a gyerekkel meg anyuval tuti megyünk. És ebben a világon semmi cikiséget nem érzek. Mi abban a gáz, hogy két felnőtt elmegy együtt nyaralni? Vagy három? Vagy akármennyi?
16/19 anonim válasza:
Mi még szoktunk nyaralni a felnőtt gyerekeinkkel. Ők már huszonévesek, mi a negyvenes éveinket tapossuk. Mindkét gyereknek van már párkapcsolata, de ez soha nem szokott gondot okozni a nyaralás során, mivel ők is jönnek. Kicsit persze nekünk is más így nyaralni, de már nem szabad beleszólni az életükbe. Úgy megyünk együtt, mintha a barátainkkal mennénk. Nem lógunk egymás nyakán egész nap, de vannak közös programok. Mi is élvezzük a férjemmel, mert jó végre kicsit kettesben is lenni és engem megnyugtat a tudat, hogy a fiaim nincsenek túl messze tőlem, ha bármi baj van és segítséget kérnek, azonnal tudok menni. Két éve volt egy balesete a fiamnak egy másik országban és kérte, hogy menjek oda, de csak két nap múlva sikerült odaérni. Borzalmas érzés volt tudni, hogy a fiam vár, szenved és nem tudok azonnal mellette lenni. Ezért is olyan jó a családi nyaralás, mert tudom, hogy nincsenek messze, de ugyanakkor nagyrészt mégis külön szórakozunk. Nyilván más érdekli már a fiatalokat, mint minket.
17/19 anonim válasza:
Dehogy ciki! Én is most megyek majd, anyummal, unokaöcsimmel, és barátom is jön! 19/L
18/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Szülőkkel nyaralni menni jó dolog (legalábbis nekem).
Nem azért mert ők a szüleim, hanem mert mindhárman olyan fajták vagyunk, akik elmennek egy nagyobb városba, ami tele van múzeumokkal, régi épületekkel, nevezetességekkel.
Egy barátom se szereti az ilyen nyaralásokat. Ők inkább buliznak és napoznak, ami tök jó, de ez nekem önmagában nem élvezet.
19/19 anonim válasza:
Nagybátyám 47 évesen is a családdal nyaral ami nagyon is helyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!