Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csak nekem ciki, hogy soha...

Csak nekem ciki, hogy soha nem megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Annyira rossz érzés, amikor szeptemberben visszamegyünk suliba, és összes osztálytársam mondja, hogy Spanyolországban, Tunéziában, Egyiptomban, stb. voltak nyaralni, én meg: sehol. Nagyon igazságtalannak érzem, hogy olyan emberek, akik nálam semmivel nem többek, bejárják a világot, miközben semmit nem tettek azért, hogy gazdagok legyenek. Utálom ezt az érzést, utálom, hogy a sulim tele van elkényeztetett majmokkal. Van még valaki így ezzel? Kevesebbnek kellene éreznem magam, amiért nem vagyok olyan gazdag, mint ők?
2010. aug. 19. 10:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
vagy Eger is arrafele van. Reggel felkeltek vonat, vár, vissza vonat megvan a kirándulás. És egyáltalán nem kerül sokba..
2010. aug. 19. 11:46
 12/25 anonim válasza:
56%

figyu

mi eléggé gazdagok vagyunk, legalábbis megtehetnénk, hogy elmegyünk pl tunéziába vagy akárhova nyaralni..

de nem megyünk, mert a apukám nyáron dolgozik szinte csak

(mezőgazdaság, dinnye, hagyma, stb..)

egyetlen egyszer se voltunk még nyaralni sehol se együtt..

2010. aug. 19. 11:50
 13/25 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm a válaszokat, jövőre tényleg kicsit aktívabb leszek. egyébként eger nem erre van :D szegedtől lakok nem messze.
2010. aug. 19. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Miért nem mész el egyedül valahova nyaralni ha ennyire zavar?

Én is így voltam mint te, körülöttem mindenki külföldre járt télen-nyáron nyaralni csak én nem mert a szüleim sajnálták rá a pénzt.

Egyszer csak 15 évesen azt mondtam én akkor is elmegyek ha ők nem jönnek velem és kimentem Svédországba. 3 hetet ott nyaraltam. És azóta is minden évben egyedül megyek nyaralni, de már szinte minden országban vannak barátaim, szóval sose vagyok egyedül:)

2010. aug. 19. 15:21
 15/25 anonim ***** válasza:

hogyan nyaraltál egyeedül??:O

Elengedtek csak úgy egyedül???

Azta.

2010. aug. 19. 15:59
 16/25 anonim ***** válasza:
am meg, a szegednél laksz, akkor simán átléphetnéd a határt....ha 1 napra is szétnézni..
2010. aug. 19. 16:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
van megoldás, vállalj nyári munkát és a maradék időben menj el haverokkal.. megkérdezik mit csináltál, megmondod, hogy melóztál, aztán partiztál a haverokkal (akár a Balatonon, akár külföldön). Egyből te lennél a legmenőbb, nem az, aki apuval meg anyuval ment valahova.
2010. aug. 19. 18:05
 18/25 anonim ***** válasza:

Én bizony nagyon irigylem a "kisfalucskát a nagymamánál" ! Hidd el többet ér, mint akármelyik külföldi utazás!!!

A többiekkel pedig ne törődj ...

2010. aug. 19. 20:29
 19/25 A kérdező kommentje:
most nyáron lettem 16, nem hinném, hogy szüleim elengednének egyedül, és azért svédországba kimenni sem olcsó mulatság. jövőre már dolgozni fogok, és talán úgy lesz, ahogy mondjátok :)
2010. aug. 19. 20:41
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

A másik véglet vagyok, már rengeteg helyen voltam, és szar érzés, hogy ezért irigyelnek, csak mert elmerem mondani. Sőt azt hiszik gazdagék elkényeztetett egy szem lánya vagyok,pedig nem vagyunk gazdagok és testvérem is van.

Tapasztalat, de Tunéziában olcsóbb nyaralni mint a Balatonnál. És lehet, hogy anyudéknak más dolgok a fontosabbak a nyaralás helyett. Nálunk anyum minden évben halogatja a parketta felcsiszolását csak az éves nyaralás miatt. Fogjatok össze barátokkal, és mennyetek el valamilyen fesztiválra, vagy kempingbe. Hidd el semmi sem megoldhatatlan. És Horvátország sincs olyan messze, kell egy kocsi meg sátrak.

2010. aug. 19. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!