Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelenleg milyen alternatívái...

Jelenleg milyen alternatívái vannak a kórházi szülésnek?

Figyelt kérdés
És az is érdekelne, hogy van-e következménye annak, ha valaki kórházba sem megy szülni, de másmilyen segítséget sem vesz igénybe? Ezért büntethető az anya?
2012. júl. 27. 15:54
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves minősítésed.

Azt mondtam, nem "feltétlenül" pozitív. Ez ugye, nem kerülte el a figyelmed? És remélem, értelmezni is tudod.

Itt a gyakorin is voltak ezzel kapcsolatos kérdések. Egyébként meg keress rá (tudod: google), ne nekem kelljen helyetted. Úgysem fog meghatni, bármit is linkelnék be... akkor meg minek pazaroljam az időm? Unom a felesleges vitákat. Én nem szólok bele a te életedbe. Te minek cseszegetsz engem? Hiszen nem véleményeket kértem. Azt kéretlenül is bőven kap az ember, mint a mostani példa is mutatja.

(És ugye azt tudod, hogy a válasz hasznossága csak több értékelés után látszik...)

2012. aug. 1. 22:30
 22/22 anonim ***** válasza:
17%

leírtam már hogy minek cseszegetlek, a te leendő gyermeked élete, és egészsége miatt cseszegetlek

mert úgy tűnik nekem többet számít mint neked kedves leendő édesanya

ha feltettél egy ilyen kérdést, akkor vállald annak minden következményét

tudom értelmezni a szavaidat, a nem feltétlenül azt jelenti hogy akár lehet negatív is

de úgy szokás, hogy ha valaki állít valamit, akkor ő linkeli ennek bizonyítását

én nem guglizom ki a hányás hiányának problematikáját, mert nem érdekel

tudom mikor látszik az értékelés, nagyon régi motoros vagyok már, de hidd el drága, hogy bizony az én százalékom beragadt, nem megy se le , se föl, ezen kár is erőlködnöd :)

2012. aug. 1. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!