Aki császárral szült annak hogyan alakultak a dolgok a császár előtt?
Mi volt az ok, hogy császár lett a vége, melyik kórházban történt, mennyit vajúdott előtte?
Köszi, hogy elmesélitek.

Én még nem szültem,elég fiatalka vagyok még azthiszem,de körülöttem sokaknak császár lett a vége.
Például:
Egyik legjobb barátnőm: rátekeredett a köldökzs a lánya nyakára(már a szülőcsat.-ban volt úgy nyomták vissza)
Egyik kerianyumnak: elővigyázatosságból,mert az első terhességénél magas volt a vrnyomása(első unokatesóm meg is halt agyvérzés miatt)
Kerianyum: a fiának túl rövid volt a köldökzsinórja,ezért muszáj volt...
Másik barátnőm: nem tágult,már 15 órája szenvedett amikor azt mondták elég...

Szia.Ikreket vártam,
a 37.héten beindult a szülés.
Otthon elfolyt a magzatvízem, a nagybátyám bevitt a
kórházba (uzsoki),a
kisfiam keresztbe fordult, a kislányom pedig harántfekvéses volt, a kisbabák elhelyezkedése
miatt lett császár. 1óra alatt előkészitettek
és toltak is a műtőbe, EPD-s érzéstelenítést
kaptam, csak annyit éreztem, hogy "matatnak"
bennem.A kisfiú 2300grammal, 9/10 agaparral,
a kislány pedig 2200grammal, 8/9 agaparral született.
6 napot töltöttünk a kórházban, csak jó emlékeim
vannak a szülésről.Mostanra, már 3 hónapossak
behozták a lemaradást, a fiú: 6,5 kiló,a lány:5,5 kiló:)

14 hónapja császároztak a Sote I. női klinikán.
36+5 naposan 4190 g-ra becsülték a babát. Teltek a hetek, mégcsak egy jóslóm sem volt, eljött a 40 hét, teljesen zárt voltam. Még egy hét múlva sem volt semmi, szintén teljesen zárt voltam, a hasam meg csak nőtt. Végül a dokim egy másik orvossal összeült és megkérdezték, hogy mit szólnék egy császárhoz. Nagynak találták a babát, engem meg túl kicsinek, és mivel semennyire sem voltam nyitva másnapra kiirtak műtétre. !180 g-mal született a lányom. Semmi gondom nem volt a császárral.

Barátnőmnek már a szülőcsatornában volt,de rá volt tekeredve a zsinór a kislány nyakára,vissza kellett nyomni és egy szép nagy vágással kicsászrozni a 18 éves barátnőm hasából...illetve méhéből,bocsánat.Elég durva volt ahogy elmesélte.Szerencsre a 2. könnyen,hüvelyi úton megszülethetett:)
Szóval van kivétel(persze ez szélsőséges)...
Egy sokadik válaszoló:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!