Tudni fogom, érezni, ha eljön az idő?
Most egyfolytában görcsölök, de csak gyengén, a hasam is keményedik! Tudni fogom mikor kell indulni?!
A derekam is sűrűn fáj, minden vizsgálatom rendben van!
40+5 hkm
6-os válaszolónak üzenem, hogy annyira azért nem kell irigykedni:), mert igaz, hogy borzasztó gyorsan tágultam, viszont a kitolási szakaszom 2 órásra húzódott, mert 38 cm-es fejkörfogata volt a babámnak. Én inkább "kipróbáltam" volna a kemény fájásokat, mint ezt a 2 órás küzdelmet, de a lényeg végül is, hogy mindketten egészségesek vagyunk!!!:)
A Bruce Willises sztorin nagyon jót nevettem, nekem is nagy kedvencem!:))
8:25-ös voltam
Jaj de jó neked! 3 hónapja szültem a másodikat, de legszívesebben megint ott tartanék már!
Amúgy én sem tudtam hogy mikor kell már komolyan venni. Azaz, pontosítok: az agyam nem tudta, nem fogadta el, de éreztem, hogy ez már AZ, csak féltem bevallani magamnak. De amúgy szerintem megérzed majd. Azzal a hatodik érzékkel. :)
Nekem nagyon sokáig tartott az 5-perces időszak, gyakorlatilag mindkét gyerekemnél 12 órát. Az alatt volt idő rákészülni lelkileg is. :)
Hajrá!
Bruce Willises vagyok.
GRATULA!!! Húúú, péntek 13. SZÉP!!! És kislány vagy fiúcska? Nekem vasárnapi a babám és én is az voltam. Rám azt mondták mindig tükörbe fogom magam nézegetni, mert vasárnap születtem lányként. Lehet van benne valami, mert szinte minden helységbe van tükröm és ami vicces kisfiam is feszt nézegeti magát miközben vigyorog.
Jó egészséget és persze sok tejcit a gyerköcnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!