Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen egy vetélés? Lehet...

Milyen egy vetélés? Lehet tudni vagy érezni?

Figyelt kérdés
4 napig barnáztam, csináltam tesztet, alig látszódott a vonal, de mégis ott volt! Aztán megjött az 5. napon, mintha mi sem történt volna, szokásos görcsölés, minden olyan mint az előző menszinél, csak hát előtte ott volt az a 4 nap barnázás! Most akkor vetéltem?
2009. szept. 16. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, nálam két nap barnázás után jött meg rendesen, erős görcsökkel. De menj el orvoshoz, hogy megnézzen, rendesen ki-e tisztultál.
2009. szept. 16. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tesztet csináltál?

Mert ha medi-lab akkor becsapott!

Nekem is halvány 2.vonalam volt és mégis megjött 4 nap késéssel! :((((

2009. szept. 16. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ez valószínűleg az volt.:( Azt olvastam, az ilyen korai vetélés annyira gyakori, hogy minden nővel előfordul legalább egyszer életében, csak aki nem csinál hamar tesztet, észre sem veszi.

Azért menj el orvoshoz. És legközelebb sikerülni fog tényleg!

2009. szept. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!