Honnan tudni épp melyik testrész amit érezni?!
32 hetes kismama vagyok és abszolut nem tudom melyik testrésze amit éppen érzek..
Szeméremcsontnál érzem a csuklást,a köldök felett szokta magát kinyomni...de nem tudom hogy fekhet...2 hete még faros volt!!
Szerintetek?
elvileg nem lehet kitapogatni a magzatvíz miatt. mintha egy felfújt lufiban próbálnád kitapogatni...
Mikor elfojt a magzatvizem a szülésznő fogta a hasam és akkor már érezte és mindig mondta, hogy még forog, helyezkedik.
ultrahang miatt tudtam milye hol van, de látatlanban nem tudtam volna eldönteni, hogy a feje van a gyomromba néha vagy a feneke. :-)))
Szerintem igazából senki sem tudja, csak mondogatják, h " jaj ott kinyomta a lábacskáját..."
csak mivel tudod h fej vagy farfekvéses, ezért kb be tudod lőni, h most épp a kezét vagy lábát nyomhatja ki.
6 hós baba anyukája
A baba többször is átfordulhat. Végül is teljesen mindegy milyen testrészét érzed, ha mocorog az mindenképp jó.
Kitapintani szerintem sem lehet a magzatvíz és a burok nagyon védik a külső kíváncsiskodók elől. :)
Szia!
Én csak az első terhességemnél éreztem a fejecskéjét a jobb oldalamon, a bordáim alatt. Azért tudom, hogy az volt, mert a 20. héttől kezdve végig haránt feküdt, többek között ezért is kellett császározni. Tehát a feje onnan nem mozdult el. A mai napig szereti egyébként, ha a fejecskéjét simogatom, pedig nyáron már 7 éves lesz.
A második babánál, és most a 3.-nál egyáltalán nem tudom, hogy éppen milyét mozgatja, mit nyomkod ki.
Boldog babavárást 23 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!