Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetesek Hogy birjatok a...

39 hetesek Hogy birjatok a varakozast?

Figyelt kérdés
Hetvegere vagyok kiirva, de mar nagyon mennek szulni.
2012. júl. 3. 09:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igaz én már megszültem pont 2 hete, de nekem már pokol volt az utolsó 2 hét. Nem tudtam már vezetni, aludni, ülni, feküdni. Kirás előtt egy nappal szültem kislányomat 4020g, 58cm. Előtte nap begurultam, elmentem vásárolni, kartonos tej, 6-os víz pakolás és cipekedés, majd este benyomtam még egy inferno chipset. Másnap 4:20kor fájásra ébrendtem, 8:22-kor szültem.

Ittam már hetek óta a tonicot is, de nem használt, ahogy a sex sem...

Kitartás csajok!

2012. júl. 4. 09:19
 22/28 anonim ***** válasza:

41 hetes vagyok:)

Csajok,engem sem hatott meg a Hold.Most jöttem CTG-ről,de semmi.Az ég világon semmi.Már tünkön ülök.Úgy várom,hogy megszülessen,de a kisasszony szeret engem idegesíteni.Kitartást,max egy hét és babázhatunk!

2012. júl. 4. 10:44
 23/28 anonim ***** válasza:

sziasztok!

a hold sem, a le hűlés sem, az eső sem csinált éjszaka semmi!:( az NST pedig tökéletes:) az én kisfiam sem szeretne előbújni még, pedig már jó lenne:):)

kitartást csajok!:)

2012. júl. 4. 14:11
 24/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok Kismamik!

Beszállok már én is, vasárnapra vagyok kiírva. Bp-en az Uzsokiban szülnék, de még semmi. NST tökéletes, múlt héten 1 ujjnyira tág voltam már, de ennyi. Doki nekem felvetette, hogy vasárnap oxitocin próbával megpróbálhatjuk beindítani, ha jól reagálok rá, de nekem a férjem nem szeretné ezt. Hallani mindent erről is, így inkább kivárjuk, míg a lányunk akarja.

Én szerencsére egész jól bírom a meleget (a hűtött házban) csak a nagyobbikkal (2,5 éves) nem tudok már annyira aktívan játszani.. Én ezen az állandó készenléten és milyen szülés lesz "izgalmon" lennék már túl...

2012. júl. 4. 15:31
 25/28 A kérdező kommentje:
Kivel mi a helyzet? :)
2012. júl. 6. 11:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Velem sajna semmi! bár mintha alakulnának a fájások! de baba az nem lesz a 7végén az tuti:S
2012. júl. 6. 11:32
 27/28 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ma mondta az orvos, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hétvégén babázunk. A pici feje teljesen beilleszkedett és 2 ujjnyira nyitva vagyok. Tegnap óta nem nagyon mocorog, azt mondta, hogy ez jó jel. Lassan kezdenek alakulni a fájások is. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

2012. júl. 6. 11:46
 28/28 A kérdező kommentje:
Nekem ma egesznap fajt a derekam, de nagyon. Nagyon lusti volt egesznap alig volt meg a 10 mozgasa. De estere be indult, es ugy kapalozik majd meghalok tole. Mondtam neki hogy kifele kapalozon, mert szerintem egyikunknek sem jo. :)
2012. júl. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!