39 hetesek Hogy birjatok a varakozast?
Igaz én már megszültem pont 2 hete, de nekem már pokol volt az utolsó 2 hét. Nem tudtam már vezetni, aludni, ülni, feküdni. Kirás előtt egy nappal szültem kislányomat 4020g, 58cm. Előtte nap begurultam, elmentem vásárolni, kartonos tej, 6-os víz pakolás és cipekedés, majd este benyomtam még egy inferno chipset. Másnap 4:20kor fájásra ébrendtem, 8:22-kor szültem.
Ittam már hetek óta a tonicot is, de nem használt, ahogy a sex sem...
Kitartás csajok!
41 hetes vagyok:)
Csajok,engem sem hatott meg a Hold.Most jöttem CTG-ről,de semmi.Az ég világon semmi.Már tünkön ülök.Úgy várom,hogy megszülessen,de a kisasszony szeret engem idegesíteni.Kitartást,max egy hét és babázhatunk!
sziasztok!
a hold sem, a le hűlés sem, az eső sem csinált éjszaka semmi!:( az NST pedig tökéletes:) az én kisfiam sem szeretne előbújni még, pedig már jó lenne:):)
kitartást csajok!:)
Sziasztok Kismamik!
Beszállok már én is, vasárnapra vagyok kiírva. Bp-en az Uzsokiban szülnék, de még semmi. NST tökéletes, múlt héten 1 ujjnyira tág voltam már, de ennyi. Doki nekem felvetette, hogy vasárnap oxitocin próbával megpróbálhatjuk beindítani, ha jól reagálok rá, de nekem a férjem nem szeretné ezt. Hallani mindent erről is, így inkább kivárjuk, míg a lányunk akarja.
Én szerencsére egész jól bírom a meleget (a hűtött házban) csak a nagyobbikkal (2,5 éves) nem tudok már annyira aktívan játszani.. Én ezen az állandó készenléten és milyen szülés lesz "izgalmon" lennék már túl...
1. vagyok
Ma mondta az orvos, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hétvégén babázunk. A pici feje teljesen beilleszkedett és 2 ujjnyira nyitva vagyok. Tegnap óta nem nagyon mocorog, azt mondta, hogy ez jó jel. Lassan kezdenek alakulni a fájások is. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!