Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetesek Hogy birjatok a...

39 hetesek Hogy birjatok a varakozast?

Figyelt kérdés
Hetvegere vagyok kiirva, de mar nagyon mennek szulni.
2012. júl. 3. 09:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én vasárnapra vagyok kiírva és már én is nagyon mennék... Szeretném már a kezemben tartani a kisfiamat!
2012. júl. 3. 09:30
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Én vasárnapra voltam,már 2 hete szülnék, semmi előjele, jobban vagyok, mint valaha, annyiból jó, hogy ha addig nem történik semmi én holnap befekszem és csütörtökön már babázok :)

40+3 hetes kismama

2012. júl. 3. 09:30
 3/28 anonim válasza:

Én ezt a nagyon nagy meleget viselem már egyre kevésbé jól. Éjszaka folyt rólam/rólunk a víz, alig lehetett pihenni. Mi 12-re vagyunk kiírva, de úgy tűnik, a picurnak még nagyon jó odabent. :)

Jelenleg várom a telihold (ma éjszaka lesz) hatását; hátha úgy dönt, kibújik végre! :)

Kitartást és kevésbé fájdalmas szülést kívánok mindenkinek!

2012. júl. 3. 09:33
 4/28 anonim ***** válasza:
41.hétben vagyunk.Június 23-ra voltam kiírva.Igaz,uh szerint harmincadika.2 naponta járok CTG-re,de semmi.Minden rendben,a szülésnek semmi jele.Barátnőmmel együtt voltunk terhesek,neki tegnap volt 2 hetes a kisfia.Nagyon várjuk már a kislányom érkezését,de ő a bolondját járatja velünk.Napi 25 telefon,hogy vagyunk,van baba stb. Réka lesz a neve.Kb.3100 gramm,most.Hát,inkább már indítanák meg a szülést...Beleőrülök a várakozásba.
2012. júl. 3. 09:43
 5/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, elismerésem. De már betöltötted a 41. hetet nem? Én július 1-re voltam kiírva, betöltöttük pénteken a 40. hetet, de a dokim nem engedi túllépni a 41.-et, holnap befekszem. Ti mit beszéltetek meg? Nem indítanak?

Bocs, az off-ért :)

2012. júl. 3. 10:22
 6/28 gabszem ***** válasza:
Én februárban szültem, de kitartást minden kismamának ebben a melegben... együtt tudok érezni!
2012. júl. 3. 10:26
 7/28 anonim ***** válasza:
Igen,41.hétbe léptem.2 naponta CTG,de a magzatvíz teljesen tiszta,semmi probléma nincs.Abban maradtunk,hogy megyek holnap is,aztán majd megbeszélünk valamit.A teliholdban nagyon reménykedem,hátha.Magánorvosom van,nagyon jó orvos,profi szakember.De annyi betege van,hogy állandóan rohan,sajnos.
2012. júl. 3. 10:32
 8/28 A kérdező kommentje:
Jo hogy nem vagyok egyedul a varakozasba. A telihold segithet a szules beindulasba? Jajj de jo lenne. :)
2012. júl. 3. 11:16
 9/28 A kérdező kommentje:
Megneztem egy hold naptart es nem volt semmi mikor elso kisfiam szultem. De kivancsi vagyok a ma estere. Most olvastam, hogy csipos eteleket kell enni, az is segit. Mit gondoltok rola?
2012. júl. 3. 11:33
 10/28 anonim ***** válasza:
Mi 10.ére vagyunk kiírva:) eddig semmi, se egy jósló se semmi!nagyon melegem van, állandóan a zuhany alatt állnék. folyamatosan hüttőm a pocakom. én már mindet bevetettem hogy elő bújjon, a csípős ételeket is, de nem jött be! ki merre fog szülni?én győr
2012. júl. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!