Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetesek Hogy birjatok a...

39 hetesek Hogy birjatok a varakozast?

Figyelt kérdés
Hetvegere vagyok kiirva, de mar nagyon mennek szulni.
2012. júl. 3. 09:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én a 41 hetes vagyok:)Budapesten a Szent János kórházban fogok szülni?Ha nem történik semmi,szerintetek mikor indítják meg a szülést?Vagy vessem fel én az ötletet?
2012. júl. 3. 13:42
 12/28 anonim ***** válasza:
Én csütörtökre vagyok kiírva, de már tűkön ülök! Holnap megint NST, majd utána a doki megvizsgál, mert eddig még nem tette! Én már tegnap NST után nem szégyelltem megkérdezni, hogy lehet-e tenni valamit az ügy érdekében, hogy a héten baba legyen! Nagyon rosszul viselem a meleget, a vérnyomásom is bajos...
2012. júl. 3. 13:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Én is megyek holnap reggel NST re du meg orvoshoz!-én is felvetem neki mindenképpen hogy csináljunk valamit!:)
2012. júl. 3. 15:13
 14/28 anonim ***** válasza:
Majd írd meg neked mit mondott a dokid, az én orvosom olyan aranyosan mosolygott mikor felemlítettem neki,hogy tehetnénk-e valamit az ügy érdekében :)
2012. júl. 3. 16:14
 15/28 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Holnap én is megyek NST-re meg dokihoz is elméletileg. Majd írok, hogy mit mondott. De múlt héten a szülésznő javasolta, hogy takarítsak ki otthon, este üljek bele egy kád szinte forró vízbe, igyak meg egy pohár vörösbort és apát vegyem rá egy kis szexre. (Apa hallani se akar róla sajnos)

2012. júl. 3. 16:21
 16/28 anonim ***** válasza:
de a kád "forró" víz nem káros?? én 3 hét után tegnap tudtam rávenni apát egy kis éjszakázásra:D de semmi hatása? valaki próbálta a fürdőt?
2012. júl. 3. 16:53
 17/28 anonim ***** válasza:

38 hetesek vagyunk, de már kész vagyok...

ez a meleg szerintem mindenkit kikészít, napközben és este is vizes ronggyal mászkálok, megőrülök, hogy napközben ki sem tudok mozdulni, elviselhetetlen a kinti hőség.

komolyan akik kinn dolgoznak ebben a hőségben nem tudom hogy bírják, elismerésem számukra.

hogy őszinte legyek, már én is mennék szülni, de még van időnk...

könnyű szülést mindannyiótóknak!

2012. júl. 3. 17:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Szia!Én júli 10.ére várom!Már nagyon mennék most is!De ő nagyon jol érzi magát odabent!Nem bolygatom:)Tudja ő mikor akar kijönni:)De siethetne kicsit:)
2012. júl. 3. 17:45
 19/28 anonim ***** válasza:

1. vagyok megint :D

Forró vízbe elméletileg azért nem szabad feküdni, mert méhösszehúzódásokat produkál, illetve vérbőséget okoz amitől beindulhat a szülés. A bor is vérbőséget okoz. De hát ha már az a cél, hogy szüljünk akkor kellenek azok az összehúzódások. Apát pedig már lassan 3 hónapja nem tudtam rávenni a hancúrozásra, mert fél, hogy ettől beindul a szülés (szerinte ha pont akkor folyna el a vizem akkor már nem tudna úgy rám nézni mint elötte és megundorodna a szextől...)

2012. júl. 3. 19:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Ennyit a hold hatasarol, 10 percenkent josloztam es ennyi. A babam tancot jart a hasamban alig tudtam elaludni tole.
2012. júl. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!