Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már a magzatvíz?

Ez már a magzatvíz?

Figyelt kérdés
azlenne a kérdésem, hogy ha szivárog a magzatvíz, azt honnan lehet észrevenni? mert én nem tudom eldönteni hogy most a vizeletem csepeg néha vagy a magzatvíz. Ma voltam uh-n és ott azt mondták hogy már kevesebb mint amennyinek lennie kellene, de még nem vészes, így hazaengedtek azzal a feltétellel, hogy két három naponta bejárok uh-ra, nst-re.az van a papíromra írva hogy Magzatvíz: átlagosnál kevesebb. Nem oligohydramnion legnagyobb kzs mentes mvíz tócsa 32x46mm. a doki azt mondta hogy ha 20alatt lesz akkor már mindenképp be kell feküdni. De ha folyna a vizem akkor mennyek be a kórházba. köszönöm előre is, egy 38+a hetes félős kismama.

2012. jún. 29. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajna én is ettől féltem az utolsó hetekben már, de azzal nyugtatott a doki, hogy a magzatvíz olyan, hogy azt nem bírod visszatartani, akárhogy szorítasz rá.

Lehet kapni egyébként lakmuszpapírt, a magzatvíz PH-ja más, mint a vizeleté, hüvelyváladéké.

[link]

2012. jún. 29. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szivárog, akkor mindig szivárog, nem múlik el, nem tudod kontrollálni! Színtelen, nincs szaga, csak egy kissé édeskés illata!
2012. jún. 29. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Tegyél egy papírzsepit a bugyidba. Járkálj vele 10 percig, majd nézd meg. Ha átázott, akár egy kicsit is, akkor magzatvízszivárgás gyanus a dolog és inkább menj be, h ott mintát vegyenek, h bebizonyítsák. Ha nem ázik át 10 perc alatt, akkor csak egy erős folyás.
2012. jún. 29. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
ha decikben mérhető, akkor a magzatvíz. Nekem felül repedt meg a burok, de még így is nagyon sok víz folyt el
2012. jún. 29. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:

A magzatvíz biztos nem azért látszott kevesebbnek, mert szivárog, persze ettől még szivároghat, de a kettő így nem függ össze, hiszen a víz mindig újratermelődik.

Szaglászd meg, a vizelet sárgás és jellegzetes szagú, a magzatvíz színtelen és szagtalan.

2012. jún. 29. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenkinek decikben mérhető a magzatvize burokrepedés után. Van, akinek csak kicsike szivárog. Egy-egy művi burokrepesztéskor is van olyan, h éppenhogy valami csepeg, mert a magzati fej olyan jól tömíti a többit, h nem folyik el a nagyja. Ilyenkor a magzat megszületésével a szülőszobában az anya altájával szemben tartózkodók kapnak egy nagy adag sósvizet a képükbe :)
2012. jún. 29. 18:25
 7/11 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm mindenkinek a válaszokta, sikerült kicsit megnyugodnom. köszönöm mégegyszer
2012. jún. 29. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Majd írj még, kíváncsian várjuk a fejleményeket! :)
2012. jún. 29. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:

A magzatvíz folyamatosan termelődik és ebben a melegben különösen fontos, hogy rengeteg folyadékot igyon a kismama, külön figyelmeztetett az orvosom, hogy figyeljek, mert befolyásolhatja a mennyiségét.

40 hetes kismama

2012. jún. 29. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
hät nekem nem szivärgott hanem ömlött szinte az jelzett hogy szülök csak utäna jöttek a fäjäsok, és elmondanäm hogy szaga az olyan volt mint a sperma ;) nem mondhatom hogy elötte mink eggyütt voltunk és azt ereztem volna mert mink szülés elött mär 1 hónapja nem voltunk eggyütt a pärom undorodott tölem a nagy pocakom miatt!na de mindegy ;)
2012. jún. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!