Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fontos a szülés utáni...

Miért fontos a szülés utáni pisilés? A katéterezés nem fáj?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A katéterezést egy picit éreztem, utána semmi problémám nem volt.

Én az első szülésemnél nem pisiltem, meg sem katétereztek. Nem volt semmi gond.

A másodiknál hozták az ágytálat, csurgatták a vizet, de én ki akartam menni a wc-re. Nem engedtek ki, az ágytálra meg én mondtam nemet. Gondoltam elintézem magányomban megint a szülés után a szobámban. Most lett gond. Pár órával szülés után kezdtem el vérezni. Katétereztek, küretet is csináltak meg minden. Nagy nehezen elmúlt. Szerencsére én nem vesztettem olyan sok vért, hogy vért kellett volna kapnom, ill. jó erőben voltam.

Ha tudtam volna, hogy ennyire fontos, akkor vagy kijelentem, hogy én indulok a wc-re, vagy bevállalom az ágytálat.

2012. jún. 28. 20:59
 12/12 anonim ***** válasza:
mert hogy idäig a baba nyomta a húgyhólyagod es ö miatta järtäl mindig pisilni sürün, így azt nezzik hogy msotmär tudsz e anélkül is , legaläbbis külföldön ezt mndtäk nekem mikor szültem
2012. jún. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!