Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon-nagyon fáj pisilés...

Nagyon-nagyon fáj pisilés közben, mit csináljak? Fontos! (lent) 20/L

Figyelt kérdés
2 napja szinte nem merek pisilnni menni, mert annyira fáj, hogy el sem tudom mondani, Mintha egy kést szúrnának belém lentről. Állandóan úgy érzem, hogy pisilnem kell, szinte "majd be pisilek", és mikor a wc-re érek nem jön csak 1-2 csepp valamikor, de kegyetlenül fáj és csíp:( Ma már vérem cseppek voltak, mit csináljak? Légyszi ne azt írjátok, hogy azonnal orvos, ha tudnék hozzá menni most nem ide írnék, ez hosszú. Kérlek Titeket segítsetek, nagyon rossz! Esetleg volt már ilyen valakinek?
2011. febr. 23. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg felfáztál. Nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, de akkor van ez.
2011. febr. 23. 17:05
 2/14 tetris ***** válasza:
46%

Vese, vagy hólyaggyulladás miatt lehetnek ezek a tünetek. Sajnos ezen tényleg csak orvos tud segíteni, ráadásul nem is veszélytelen a dolgog, könnyen kialakulhat egy vesegörcs. Az pedig felér egy szüléssel.

Vszeg antibiotikumra lesz szükséged, de ilyet csak doki írhat fel.

Ha semmiképp nem tudsz eljutni orvoshoz, legalább a patikába ugorj el, és kérj rá gyógyteát, görcsoldót, meg amit a patikus ilyen esetre javasol.

Meilőbbi jobbulást kívánok!

2011. febr. 23. 17:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Gondolom én is, hogy felfáztam, de ennyire? :(
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Engedj a kádba meleg vizet, tegyél bele sót, és minimum fél órára ülj be. Nekem bevált.
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, a sós, meleg vizet kipróbálom.

Ma voltam a gyógyszertárban, csak teát adtak, állítólag erre van. Már megittam kb. fél litert, remélem jobb lesz:(

2011. febr. 23. 17:10
 6/14 tetris ***** válasza:
46%

A szervezeted jelzéseit komolyan kell venni! Ha kegyetlenül fáj pisiléskor, akkor ott kegyetlen nagy baj van! Nincs most idő halogatásra, mert begörcsölhet a veséd.

Azért riogatlak, mert én szó szerint így jártam évekkel ezelőtt, és az lett a vége, hogy mentőt kellett hívni hozzám, olyan görcseim lettek. Bevittek a kórházba, ahol kaptam egy giga nagy injekciót, hogy megszüntessék a görcsöt, pluszban a doki nagyon letolt, hogy miért nem mentel el időben. És antibiotikumot írt fel.

Én is azt hittem, hogy majd magától elmúlik. Vártam, vártam, aztán....

Ha "csak" hólyaggyulladásod van, az se semmi. Minél előbb lát orvos, annál előbb elkezdődhet a terápia, annál előbb leszel jól.

2011. febr. 23. 17:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Igyál nagyon sokat és amilyen hamar csak tudsz, menj el dokihoz.
2011. febr. 23. 17:13
 8/14 anonim válasza:
91%

húgyhhólyag-gyulladásod van, nekem is volt, tudom milyen rossz, úgy éreztem h pisilnem kell,de elmentem wc-re és csak pár csepp....2 perc múlva megint úgy éreztem hogy kell...

gyógyszertárba lehet venni homeopátiás golyókat, nem drága, nekem bevált, 4-5 nap, és elmúlt

2011. febr. 23. 17:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, el sem tudom képzelni, hogy a vesegörcs milyen lehet. Hogy még ennél is rosszabb? Úristen!
2011. febr. 23. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem a vesegörcs a baj, hanem a vesemedence gyulladás, ami a kezeletlen hólyaghurut következménye. A hólyaghurut ugyanis bakteriális fertőzés a legtöbbször .és ezért antibiotikummal gyógyítható! Haladéktalanul keresd fel a háziorvosod, vagy az urológust, ha nem szeretnéd, hogy a fertőzés feljebb szálljon! Kapsz rá gyógyszert, ami már kb a második tabletta után enyhülést hoz, persze attól még végig kell szedned.
2011. febr. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!