Egy kolléganőm mondta, hogy pisilés után nem törli meg a nemi szervét, merthogy vizelet tartási problémával küzd és hogy úgyis betétet hord! Ez normális?
Hát ha nem kente össze a kezét, akkor tulajdonképpen felesleges kezet mosnia, mert ugye csak a ruhájához nyúlt hozzá...
Meg jó esetben aki megtörli, annak sem lesz olyan a keze.
Viszont!...
Főleg nyilvános wc-kben, munkahelyeken, stb...: ott már csak a budiajtó kilincsének megfogása miatt is ajánlott kezet mosni...!!!
Én pl ha bemegyek egy plázába a wc-re, akkor bemenet is kezet mosok, és a kéztörlő papírral fogom meg a wc-ajtó kilincsét és kulcsát... :-)) Utálom ha a saját ruhámhoz/bőrömhöz érek azzal a kézzel, amivel mindenféle kilincseket vagy bkv-járművek kapaszkodóját fogdostam...
Kifele meg ha nem pisiltem össze a kezem :-), akkor is kezet mosok szintén a kilincs miatt.
Ráadásul igyekszek a nyilvános klotyókból úgy kimenni, hogy épp valaki kiment előttem és még nem csukódott be az ajtó, mert akkor azt a kilincset sem kell megfognom... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!