Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány évesen szülted az első...

Hány évesen szülted az első gyereked? Megbántad, hogy nem előbb/később?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 21:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%
21 évesen és tökéletes időben.
2012. jún. 18. 08:51
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántam meg, de én is azt bántam és bánom a mai napig hogy nem annak a fiúnak szültem akit igazán szerettem :(
2012. jún. 18. 08:52
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

24 évesen szültem először, most töltöttem a 30 - at, és az 5. gyermekem napokon belül születik.

Diplomás vagyok egy olyan szakterületen, amit mindig szerettem, 18 éves korom óta folyamatos munkaviszonyom van egész más területen - de ez is hozzám tartozik. SEMMIT NEM BÁNTAM NEG, de az igaz, hogy nagyon kellett a férjem is mindehhez. És még szeretnék szülni, fiatal vagyok, meg is tehetem.

2012. jún. 18. 08:55
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
25 évesen szültem a fiamat. Egy-két évvel hamarabb jobb lett volna, de nem voltak adottak a körülmények. Még 30 előtt szeretnék másodikat.
2012. jún. 18. 09:37
 25/31 anonim ***** válasza:
86%

22 évesen szültem az első gyermekem, ideálisnak tartom. befejeztem az iskolát, dolgoztam is közben, a megfelelő társam is megvolt, lakásunk és kocsink is, egy kis hitel is , de azóta már kifutott az is.

a kicsi bearanyozta a kapcsolatunk , jobban elmélyült. most 3 múlt a fiam, és egy hónapon belül érkezik az öccse :D

nem bánom , hogy ekkor szültem, bár még a barátnőim mostanság kezdik tervezgetni, hogy lassan bele kellene vágni a baba projectbe. így volt tejles az eddigi életem, és az újabb picivel lesz teljes a családunk :D

2012. jún. 18. 14:50
 26/31 anonim ***** válasza:
82%

19 évesen, csak rossz ember mellett! Most 25 vagyok, és itt a tesó!

Off: Miért vannak lepontozva azok, akik fiatalabban szültek, mint a többség??

2012. jún. 18. 16:42
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
Szinte mindenki le van pontozva! Én 30évesen szültem,és mégis. Megjelentek az irigyek,vagy az unatkozók!
2012. jún. 18. 16:50
 28/31 anonim ***** válasza:
81%
20 évesen és inkább azt bántam meg, hogy nem felsőfokú szakképzésre mentem, hanem ötéves egyetemre, amit még a mai napig is csinálok. Azóta van kistestvér is, jóval nehezebb mellettük tanulni, de őket nem bántam meg és azt sem, hogy a férjemnek szültem őket.
2012. jún. 19. 16:25
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen nem én pontoztam le senkit, nem is értem, hogy lehet egy ilyen kérdésnél.
2012. jún. 19. 20:00
 30/31 anonim ***** válasza:
90%

Ebben lelik boldogságukat, ha lepontozhatnak :)

Én ilyenkor bosszúból mindenkit felpontozok!! :D

2012. jún. 20. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!