Hány évesen szülted az első gyereked? Megbántad, hogy nem előbb/később?
24 évesen szültem először, most töltöttem a 30 - at, és az 5. gyermekem napokon belül születik.
Diplomás vagyok egy olyan szakterületen, amit mindig szerettem, 18 éves korom óta folyamatos munkaviszonyom van egész más területen - de ez is hozzám tartozik. SEMMIT NEM BÁNTAM NEG, de az igaz, hogy nagyon kellett a férjem is mindehhez. És még szeretnék szülni, fiatal vagyok, meg is tehetem.
22 évesen szültem az első gyermekem, ideálisnak tartom. befejeztem az iskolát, dolgoztam is közben, a megfelelő társam is megvolt, lakásunk és kocsink is, egy kis hitel is , de azóta már kifutott az is.
a kicsi bearanyozta a kapcsolatunk , jobban elmélyült. most 3 múlt a fiam, és egy hónapon belül érkezik az öccse :D
nem bánom , hogy ekkor szültem, bár még a barátnőim mostanság kezdik tervezgetni, hogy lassan bele kellene vágni a baba projectbe. így volt tejles az eddigi életem, és az újabb picivel lesz teljes a családunk :D
19 évesen, csak rossz ember mellett! Most 25 vagyok, és itt a tesó!
Off: Miért vannak lepontozva azok, akik fiatalabban szültek, mint a többség??
Ebben lelik boldogságukat, ha lepontozhatnak :)
Én ilyenkor bosszúból mindenkit felpontozok!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!