Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók. Mikor? Hol? Hány évesen? Mért akkor? Kivel? Megbántad? Legjobb csókod volt? 17/f
Kíváncsi vagyok másoknak, hogy alakult az első csókja.
Én 16 és fél voltam. Egy szórakozóhelyen haverom ismerőse teljesen rám kattant és ha jól emlékszem ő is csókolt meg először. Nem bántam meg, de sajnos nem lett belőle semmi és barátok maradtunk. Azért csak 16 évesen sikerült, mert előtte nem jártam bulizni és nem is sok lányt ismertem. Azóta sokat csókolóztam, de még mindig az volt a legjobb.
18 voltam és egy 32 éves pasival volt
Megbántam, mert csak dugtunk és elváltak útjaink.
15 évesen, folyóparton, a barátommal.
Nem bántam meg, de nem az volt a legjobb csókom.. :)
15L
tegnap :), Nálunk, szobámban, 13 évesen, mert most jöttem rá, hogy mennyire szeretem, a pasimmal, nem bántam meg, eddig igen.
13/f
14:16
b*zik vagytok?XDDD
ja és én 5 hónapja, suliban, 15,5 voltam, exemmel eddig az volt a legjobb...:)
őőő várj 7.be vmi tábor szerüségben 14 asszem mert unatkoztam :D halál fsza se emlékszik :D kivel nem ?:D meg kellett volna? :D hát nem :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!