Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók. Mikor? Hol? Hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók. Mikor? Hol? Hány évesen? Mért akkor? Kivel? Megbántad? Legjobb csókod volt? 17/f

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok másoknak, hogy alakult az első csókja.

Én 16 és fél voltam. Egy szórakozóhelyen haverom ismerőse teljesen rám kattant és ha jól emlékszem ő is csókolt meg először. Nem bántam meg, de sajnos nem lett belőle semmi és barátok maradtunk. Azért csak 16 évesen sikerült, mert előtte nem jártam bulizni és nem is sok lányt ismertem. Azóta sokat csókolóztam, de még mindig az volt a legjobb.

2011. febr. 5. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy éve se, 15 évesen az egyik buszmegben kicsit hatott a pia is, meg az egyik csaj akire csak barátként tekintettem nyomult, akkor már azt gondoltam mindegy, szal igen, megbántam.... és nem, legrosszabb..^^ de legalább már csak jobb lehetett xD
2011. febr. 5. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:

A házunk kapujában valami péntek hajnali 1körül.Régóta tetszett a srác, aztán másfél évig voltunk együtt.13 éves voltam.nem bántam meg, és a 2. legjobb csókom volt :D

17/L

2011. febr. 7. 19:07
 13/13 anonim válasza:

Tavaly nyáron egy folyóparton :) 13éves voltam,a srác akkor 17volt :)

Azon az estén láttam másodszor. Nem bántam meg. Igaz nem lett a pasim de egy felejthetetlen estét koszonhetek neki.

14L

2011. febr. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!