Hogy fogadtad a kórházban a nem kívánatos rokonságot, látogatókat a szülés utáni órákban, napokban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 18:41
21/27 anonim válasza:
Én örültem. Nekem a nagyszülők, a dédi, sógoromék, a barátnőm és legnagyobb (és kellemes) meglepetésemre anyukámék sógornője (apu testvérének a felesége) jött be, ez utóbbi azért volt kellemes meglepetés, mert nem annyira tartjuk a kapcsolatot, elég furcsa egy nőci, de az jól esett, hogy bejött akkor. Azt a keveset kibírtam.
22/27 anonim válasza:
Én az Imrében szültem,ott látogatók a kórterembe nem jöhetnek be. Párom minden nap ott volt velem,anym hozott be kaját(bórzasztó és kevés kaja volt a kh-ban.) Egyszer jöttek a párom szülei,egyszer a tesója(szentendréről direkt eljöttek).Szóval nem látogattak nagyon. Itthon anym 2hétig volt velem,segitett főzni meg ilyenek,párom meg egy hétig. Úgy volt hogy a 4.héten jön anyós(párom anyja,de nem tudott elszabadulni a melóhelyéről) igy csak délutánonként hozott kaját nekünk. De akkor már jól voltam annyira hogy nem aldtam volna egész nap..:)
23/27 anonim válasza:
Én őszintén nagyon örültem mindenkinek. Fáradt voltam, meg minden, de nem is várta el senki, hogy órákig cseverésszek. Örültem, hogy érdekli őket a baba, hogy mi van velünk.
24/27 anonim válasza:
Értem, itt a többség örült a nem kívánatos rokonságnak. Aki meg nem, az le van pontozva.
26/27 anonim válasza:
A kérdés a NEM KÍVÁNATOS rokonságra vonatkozott. Minden anyuka más, nem mindenki pottyant ki magából egy gyereket úgy, hogy utána még jópofizni is van kedve.
Nem fair a lepontozás!!!
27/27 anonim válasza:
Én nem is értem aki rosszul van miért nem tudja azt mondani hogy "örülök hogy eljöttetek , megmutatom a babát ,de pihennem kell " ha nem értenek belőle pedig el kell köszönni és lepihenni. Ez a gyerek érdeke is aki ezen megsértődik azért nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!