Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, akiknek fájással...

Kismamák, akiknek fájással indult be a szülés. Mit csináltatok éppen, amikor jött az első fájás, milyen körülmények között történt?

Figyelt kérdés
Rögtön tudtátok, hogy ez már bizony nem csak jósló fájás? Mit éreztetek, mi volt az első reakciótok?
2012. jún. 13. 17:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
Egyik reggel, kiirt napom előtt párom ment a munkába, ajtóból még vissza szólt, hogy vigyázzak magamra. Erre én mondtam hogy lehet hogy ma haza jössz, mert görcsölgetek. Akkor voltak 20 percenként, de nem vettem komolyan, mert sokat jóslóztam. Aztán csökkent 10 percre, és feljöttem ide, gyk-ra :)) Együtt szoritottak velem az anyukák, kismamák, hogy csökkenjen az idő. Nem volt vészes, alig fájt. Aztán egy kismama tanácsára kipróbáltam a kádba ülős témát, hát használt, csökkent 8 percesre, aztán 6 percesre. Ekkor szóltam a páromnak, ez d.u. 1kor volt. 3-kor indultunk be a kórházba, 5 percesekkel. Lassan tágultam, igy 5-kor burkot repesztettek, utána..jajj!! Akkor jöttek az igazán erős görcsök. 21:05-kor meglett a fiam!
2012. jún. 14. 10:33
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

Az elsőnél pisilni ébredtem fel éjszaka,mikor éreztem egy nagyon enyhe összehúzódást-azt hittem csak jósló,de a kövi összehúzódásnál éreztem egy pukkanást,elfolyt a m.víz.

A másodiknál hajnalban (kórházban voltam,mert a doki "túlhordás" címszóval bezavart) jött. Mivel előző délután is volt egy pár,így nem gondoltam azt,hogy idő van... A vizem sem folyt el,amikor az 5 percesekből (nekem ezzel kezdődött) 3 majd percesek lettek,akkor szóltam,de azt mondták,csak jóslók- ehhez képest miután szóltam,durván fél órával teljesen tág voltam,burkot kellett repeszteni,és már kint is volt a kicsi.

A harmadiknál éjszaka pisilni ébredtem fel,akkor jöttek,de össze-vissza. Ott már sejtettem,hogy idő van,de nem akartam sietni,mert mint ahogy az előbb is írtam,nem rendszeresen jöttek a fájások...

Hogy mit éreztem? Izgatott voltam,ideges voltam,mind a 3x :-)

Üdv: 3 lányos

2012. jún. 14. 13:26
 23/25 anonim ***** válasza:
hajnali 3óra 10perckor menstruációs görcsre hasonlító fájdalomra ébredtem!gondoltam ez jósló lehet mert nekem eddig még nem volt ilyen,bár ki tudja(39hetes voltam ekkor)!úgyhogy aludni akartam tovább!aztán megint ugyanúgy fájt!mondom mennyi idő telt el?nézem 5 perc..aztán újra és újra!mondom én most szülni fogok???gyorsan elmentem zuhanyozni hátha elmúlik,de nem múlt el!kicsit megijedtem mert a könyvekben írják hogy 10-20 percenként jönnek az első fájások és akkor nem tudom hol voltam :)aztán fél 7re bementünk a kórházba és fél 12re kint is volt a kislányom!
2012. jún. 14. 16:26
 24/25 anonim ***** válasza:
kedves kérdező az első kommentedben jó példát írtál.én pont hajnal 4-kor ébredtem fájásokra.szerencsére akkor már kórházban voltam.tudtam egyből h igaziak.előtte már hetekkel jóslóztam.az igaziak nem olyna tipusu fájások mint a jóslók.meg már szültem egyet előtte úgyhogy tudtam milyen az igazi fájás.nem egyből erősen kezdődött.fokozatosan erősödött.
2012. jún. 17. 14:11
 25/25 anonim ***** válasza:

Elsőnél doki 35 hetesen közölte megyek szülni... Semmi fájás nem volt.

Másodiknál doki vizsgált 38 hetesen reggel 9 körül közölte délután 13-14 között érjünk vissza mert meglesz a baba... Itt sem volt fájás csak a szülőszobán szinte csak a toló fájás....

2013. dec. 13. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!