Kismamák, akiknek fájással indult be a szülés. Mit csináltatok éppen, amikor jött az első fájás, milyen körülmények között történt?
Az elsőnél pisilni ébredtem fel éjszaka,mikor éreztem egy nagyon enyhe összehúzódást-azt hittem csak jósló,de a kövi összehúzódásnál éreztem egy pukkanást,elfolyt a m.víz.
A másodiknál hajnalban (kórházban voltam,mert a doki "túlhordás" címszóval bezavart) jött. Mivel előző délután is volt egy pár,így nem gondoltam azt,hogy idő van... A vizem sem folyt el,amikor az 5 percesekből (nekem ezzel kezdődött) 3 majd percesek lettek,akkor szóltam,de azt mondták,csak jóslók- ehhez képest miután szóltam,durván fél órával teljesen tág voltam,burkot kellett repeszteni,és már kint is volt a kicsi.
A harmadiknál éjszaka pisilni ébredtem fel,akkor jöttek,de össze-vissza. Ott már sejtettem,hogy idő van,de nem akartam sietni,mert mint ahogy az előbb is írtam,nem rendszeresen jöttek a fájások...
Hogy mit éreztem? Izgatott voltam,ideges voltam,mind a 3x :-)
Üdv: 3 lányos
Elsőnél doki 35 hetesen közölte megyek szülni... Semmi fájás nem volt.
Másodiknál doki vizsgált 38 hetesen reggel 9 körül közölte délután 13-14 között érjünk vissza mert meglesz a baba... Itt sem volt fájás csak a szülőszobán szinte csak a toló fájás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!