Leállt vajúdás?
Nem a vajúdás állt le, mert még nem volt vajúdás.
ez csak jósló volt
Hát nagy segítség nem leszek, de azért elmesélem.
Én bementem már velük a kórházba. Nagyon ciki volt, mert tudták, hogy szeretnék már szülni, és féltem, hogy azt hiszik, kamuztam, pedig tényleg 3-4 percenként voltak fájások. És a kórházban elmúlt. Akkor kicsit kézzel tágítottak, és megint megindult, akkor már látták ők is, hogy baba lesz, de nem tágultam, ezért délben burkot repesztettek, és 2-re meglett a fiam.
Szia, nem elkeseredésképpen, de nekem 3x volt ilyen a szülés előtt, aztán túlhordás miatt befektettek, 150-es fájásaim voltak éjjel, hajnalra csökkentek. 3 napig hagyott a fogadom orvosom szenvedni, mikor is 1 napi oxitocin után műtőbe tolt, mert a babán volt többször a köldökzsinór. Szóval nekem 3x indult volna a baba, de a zsinór visszarántotta. De ez az én történetem, minden szülés, minden terhesség, minden anyuka más :) ne add fel :) csak azért írtam, hogy esetleg erre hívd fel a figyelmet, nehogy úgy járj, mint én:)
boldog babavárást, és remélem nem ijesztettelek meg, nem ez volt a cél! :)
Ilyen esetben hasznos végiggondolni, hogy vajon mi az, ami miatt leáll a dolog. Sokszor kiderül ilyen esetben, hogy van még valami rendezetlen ügy, legyen az praktikus de főleg lelki. Nem szorongsz? Ha van nagyobb tesó, az őmiatta való aggódás is belejátszhat(nem vagy biztos abban, hogy jó helyen lesz, ilyesmi). Lehet, hogy csak egy utolsó meghitt kettesben töltött beszélgetés/ este hiányzik a családdá válás előtt.
Lehet, hogy "lila" dolgoknak tűnnek ezek de nagyon sokszor olyan lalki dolgok miatta akad meg a szülés, amire az ember nem is gondolna, az átlépésükhöz kis belső munkára van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!