Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leállt vajúdás?

Leállt vajúdás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Aki járt már hasonló cipőben, mikor lett végülis szülés a dologból? Keddre vagyok kiírva, tegnap délután elment a nyákdugó, majd estefelé jöttek a fájások. Először csak jóslónak tűntek, de aztán annyira belehúztak, hogy komolyan vettem őket. A meleg zuhany sem mulasztotta el. Összepakoltam a hiányzó cuccaimat, aztán megpróbáltam pihenni, de még órákig jöttek a fájások, aztán hajnalra elmúltak :( Pedig már annyira reménykedtem, hogy lesz belőle baba... Nektek is volt ilyen élményetek? Hányszor fordult elő a szülés előtt? Köszi a válaszokat!

2012. márc. 25. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem a vajúdás állt le, mert még nem volt vajúdás.

ez csak jósló volt

2012. márc. 25. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2x volt, én végül bementem a kórházba, mert 3 perces és 100-as erősségűek voltak több mint 7 órán át. aztán leállt. Azóta mégegyszer volt u. ez. Nekem már nyitva van a méhszáj, de a nyákdugó még nem ment el.Holnap kezdem a 39. hetet..
2012. márc. 25. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát nagy segítség nem leszek, de azért elmesélem.

Én bementem már velük a kórházba. Nagyon ciki volt, mert tudták, hogy szeretnék már szülni, és féltem, hogy azt hiszik, kamuztam, pedig tényleg 3-4 percenként voltak fájások. És a kórházban elmúlt. Akkor kicsit kézzel tágítottak, és megint megindult, akkor már látták ők is, hogy baba lesz, de nem tágultam, ezért délben burkot repesztettek, és 2-re meglett a fiam.

2012. márc. 25. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvastam volna. Csütörtökön ment el a nyákdugóm egy darabja, de még pénteken is jött belőlem, azóta egyfolytában keményedek. 2x hittem eddig azt, h szülünk. Délután 3tól hajnalig voltak fájásaim, de nem rendszereződtek. Előző babával mikor bementem, bent tartottak. Most tuti csak a legvégén indulok be. Üdv egy 38+1 hkm
2012. márc. 25. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat! Tegnap éjjel már annyira rendszeres volt a dolog, hogy lassan az indulást terveztem, mire elmúlt... Nem szeretnék túl korán beérni a kórházba, szeretném elkerülni a mesterséges fájáskeltést, meg ilyesmit, de remélem nem kell még napokig ezt játszani éjszakánként :) Kitartást minden utolsó napokat töltőnek! :)
2012. márc. 25. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia, nem elkeseredésképpen, de nekem 3x volt ilyen a szülés előtt, aztán túlhordás miatt befektettek, 150-es fájásaim voltak éjjel, hajnalra csökkentek. 3 napig hagyott a fogadom orvosom szenvedni, mikor is 1 napi oxitocin után műtőbe tolt, mert a babán volt többször a köldökzsinór. Szóval nekem 3x indult volna a baba, de a zsinór visszarántotta. De ez az én történetem, minden szülés, minden terhesség, minden anyuka más :) ne add fel :) csak azért írtam, hogy esetleg erre hívd fel a figyelmet, nehogy úgy járj, mint én:)

boldog babavárást, és remélem nem ijesztettelek meg, nem ez volt a cél! :)

2012. márc. 25. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben hasznos végiggondolni, hogy vajon mi az, ami miatt leáll a dolog. Sokszor kiderül ilyen esetben, hogy van még valami rendezetlen ügy, legyen az praktikus de főleg lelki. Nem szorongsz? Ha van nagyobb tesó, az őmiatta való aggódás is belejátszhat(nem vagy biztos abban, hogy jó helyen lesz, ilyesmi). Lehet, hogy csak egy utolsó meghitt kettesben töltött beszélgetés/ este hiányzik a családdá válás előtt.

Lehet, hogy "lila" dolgoknak tűnnek ezek de nagyon sokszor olyan lalki dolgok miatta akad meg a szülés, amire az ember nem is gondolna, az átlépésükhöz kis belső munkára van szükség.

2012. márc. 26. 22:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Köszönöm a hozzászólásokat! Végülis másnap délután újra kezdődött a dolog, és este 11 körül elfolyt a magzatvíz, úgyhogy pár óra múlva bementünk a kórházba. Délelőtt kaptam oxitocint, mert kicsit lassúak voltak a fájások. Hétfő délután 4-kor született meg a kislányunk. Gondoltam leírom a végkifejletet, hátha más is lesz ilyen helyzetben! Szép szülést, és jó babázást mindenkinek! :)
2012. ápr. 5. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratula:)!
2012. ápr. 5. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok, jó babázást!
2012. ápr. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!