Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van koztetek olyan anyuka aki...

Van koztetek olyan anyuka aki orgazmikus szuleselmenyrol tudna beszamolni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm csendesen akart szûlni ( vagy valami meditatív jeleggű módszerrel pontosan nem tudom) ezt meg is beszélte a szülész nőjével aki partner is volt ebben csak a dokija ugyebár nem volt bent mikor elkezdődött a szüles és az ügyeletes dokik meg nem tudtak mit kezdeni a kérésével, így nem tudta magát átadni teljesen annak amit szeretett volna. De azt mondja így is egész jó volt, de ezt az orgazmikus dolgot nem tudta végülis így elérni.
2012. jún. 1. 22:52
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

kicsit azért károsnak érzem, amikor a kismamák egymást hülyítik az ilyen "talán van, talán nincs" ezoterikus baromságokkal.

az otthonszülés pedig a modern kori evolúció: aki olyan ostoba, hogy a saját "élményéért" kockáztatja, hogy meg tudják menteni a babáját, ha valami gáz van, az a természetes szelekció alapján ne is szaporodjon tovább, jobb az úgy mindenkinek.

2012. jún. 2. 08:38
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Utolsó!

Talán még károsabb, hogy vetted a fáradtságot és ide írtál. Aludhattál volna kicsit tovább...

2012. jún. 2. 08:40
 14/26 A kérdező kommentje:
Elizabeth Davis-Orgazmikus szules,erdemes elolvasni,es megnezni Szentsi Szilvia-Gyonyorben szulni filmjet
2012. jún. 2. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

nekem nagyon tetszett a 12es válasz, abszolút igaza van.

nekem boldog szülésem volt. az ide tartozik? egyedül az utolsó fél órában zuhantam össze a fájdalomtól, de addig álltam, táncikáltam, énekelgettem, beszélgettem, és mindezt háborítatlanul a férjemmel.

kórházban.

ott is el lehet lazulni, sosem értettem a sok hisztis libát, akik szülés után egy fórumon mocskolják a kórházat, de mikor ott voltak, akkor szólni sem mernek.

2012. jún. 2. 21:19
 16/26 anonim ***** válasza:

nem volt orgazmikus

azt gondoltam majd lassan fog menni, 18-24 vagy mégtöbb órás vajúdásra számítottam (1. baba), kényelmes besétálás a kórházba, beöntés, vágás, stb.

ezzel szemben arra ébredtem hogy elfolyt a magzatvíz, éppen hogy sikerült beérni a kórházba, a fiam rakétaként jött :D

persze csodálatos érzés, de az orgazmushoz nem hasonlítható :D

2012. jún. 3. 01:14
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

"Talán még károsabb, hogy vetted a fáradtságot és ide írtál. Aludhattál volna kicsit tovább..."

lefordítom: nem értesz egyet velem, de nincsenek érveid.

2012. jún. 3. 06:52
 18/26 anonim ***** válasza:
13%
valszeg vannak érvei, de a net minden zugában naponta ötven hozzád hasonlót kell helyrerakni, valahányszor felbukkan az "otthonszülés" karaktersor. egy idő után már unalmas :)
2012. jún. 3. 07:29
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

:))) modernkori evolúció, és valóban! :)

Az otthonszülésben az a szép, hogy elvileg mindig arról szól, hogy a babának a legjobb legyen, háborítatlanul születhessen. Csak én látom mögötte az önzést? hogy nekem legyen jó a szülésélmény, nekem ne kelljen a csúnya kórházba menni, ahol fertőzéseket lehet kapni (persze, halomra halnak az emberek a szülészeteken)...

Mikor lett fontosabb a szülésélmény a gyermeknél?

/Az én lányom spec. az itthonszülést -iszonyú még rágondolni is- minden bizonnyal nem élte volna túl./

2012. jún. 3. 10:40
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

az otthonszülésre csak annyi érvük van a rajongóinak, hogy háborítatlan, meg a méltóság és a bezzeg nagyanyáink idejében. aztán megsértődés és beduzzogás.

mással még egyik sem tudott jönni. hiába a sok észérv, a sok megtörtént eset, ami majdnem tragédiába torkoll, ha nem kórházi a szülés, őket nem érdekli, csak habzó szájjal pontozzák le az ilyen hozzászólásokat.

2012. jún. 3. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!