Hogy vagytok 33 hetes kismamik? Milyen kellemetlenségről tudtok beszámolni?
Éjszaka minimum kétszer fel kell kelnem Wc-re. Nappal elvagyok, teszek-veszek, mindent csinálok, csak lassabban, több pihenéssel. Viszont a gyomrom elég sokat ég és evés után fájni is szokott. Gondolom fel van nyomódva a rekesz alá.
Néha enyhe mensi szerű görcseim vannak, de nem vészesek és pihenés után el is múlik.
33 emlékeim:
Változó gyomorméret, a baba jóindulatától függően.
Bordarugdosás, egyre keményebben. Bizonyos testhelyzetekben zsibbadás a bordám környékén, elnyom valami idegek a kicsike :)
35 vagyok, azóta leszállt így gyomor OK, de a bordámat még mindig eléri. :)
Éjszaka minimum 2x WC járat. Sehogy sem jó feküdni.
Ha sokat ülök: megfájdul a farokcsontom, ha félig ülő helyzetben vagyok: a derekam fájdul meg, ha fekszem akkor meg a hátam.
A picikém néha erősen belekönyököl a köldökömbe - ez elég kellemetlen... A lábacskáival meg a bordámat tapossa...
A nagy pocakom egyre jobban korlátoz a mozgásban.
A terhestornát már nem tudom végigcsinálni. És kifulladok amire felérek az első emeletre.
A bőröm elkezdett striásodni a combomon és a derekamon. A hasamon még hála ég nincs...
De mindezek ellenére élvezem a terhességet!!
aludni alig tudok sehogy se jó
ha nem eszek eleget este,reggel majd éhen halok
pisilni éjszaka sűrűn járok
más bajom nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!