Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen sikerekkel tudtok...

Milyen sikerekkel tudtok beszámolni ebben a horgászmódszerben?

Figyelt kérdés
Én egy profi horgász vagyok és arra volnék kiváncsi hogy kinek milyen sikere volt már abban a stílusban amiben én horgászok ami nem más mint a kapálás!Én rengeteg halat kikapáltam már a vízből volt olyan hogy a nagy busának bele akadt a szemébe 2X olyan élvezet volt általában a gereblyét a szivar ólom fülé kötöm és minél nagyobbat veszek a boltba ha lehet a fenéken szoktam húzni és onnan kapálom felfelé a vizet jobbra balra néha felfelé is rántok egy egy erőteljeset sokan azt mondják h. rabsickodásért egyszer elkapnak de mindig ott van a kisolló a zsebembe aztán a jön a rendőr azzonnal elvágom a zsinórt ugyh. semmi esélye,aki szeret kapálni és ugy érzi vannak ütős módszerei az ossza meg velem itt vagy privátba:D
2011. júl. 20. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát én betonkeverővel vagy dzsipóval próbálkoztam

nekem ezek bejönnek de ahhoz olyan bot kell mint az egyém

carp feeder 5-60tonnás dobósúlyig amire 30mm-es acélsodronyból 20000m fér rá az orsójára

az orsó helyén egy simson motor van mert én szoktam bálnázni is

a bálnázásról meg annyit kell tudni hoyg a bálna a szilvásbuktára bukik

2011. júl. 20. 14:52
 2/10 De Puta Madre ***** válasza:
És az elején leírod, hogy profi horgász vagy... Hát nem vagy. Még horgász sem. Olyan ez, mint a hurkolás. Ezek szerint ők is profi vadászok??
2011. júl. 20. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:

ja és a a simson motort azt simson starról kell levenni mert annak van lábvédője anélkül nagyon veszélyes

haverom szokott törpeharcsára vadásznmi és ő horog helyett sajtreszelőt tesz rá és egy kis pálpusztai sajtot (a lábszagú)és feltétlen vigyél magaddal acélsodronyból készült kesztyűt és öltözz be latexruhába így nem hág meg a törpe

2011. júl. 20. 14:57
 4/10 anonim válasza:
milyen gereblyét használsz??
2011. júl. 21. 11:20
 5/10 A kérdező kommentje:
a legnagyobbat 100 ft per darab
2011. júl. 21. 11:53
 6/10 DannyZuko ***** válasza:
100%
Barátom. te nem horgász vagy, hanem egy utolsó rabsic. Írd le nyugodtan ebbe a fórumba azt is, hogy hol szoktál próbálkozni. A valóban "profi horgászok" akik arrafelelaknak, biztosan kimennek majd és mutatnak egy pár hatásos módszert neked. Az is bizonyos, hogy ez nem horgászati, hanem önvédelmi, nem gerebléző, nhanem elkapáló, és nem halfogó, hanem kórházi beutalóhóz fog hasonlítani. A horgászok szemében az olyan alakok akik kifejezetten tiltott horgászmódszereket alkalmaznak, és ebből még sportot is űznek, kevesebbet érnek mint egy darab csontkukac. Nyilván büszke vagy a nem létező sportteljesítményedre.
2011. júl. 21. 16:11
 7/10 A kérdező kommentje:
én nagy korgásznak tartom magam mert amikor húzom a kapát megérzem hogy merre kell rántani hogy beleakadjon meg már sokat tapasztaltam és szerintem sokkal jobb ez a horgászat mint a másik fajta mert itt mozogsz és sportolsz közben próbáld ki a nagy fehér botal a kapálást egy óráig és amjd meglátod h. hogy elfárrad a vállad de a hal kárpótolja! meg egyébként is legalább igy engedélyt se kell váltanom ha jön az ellenőr elfutok vagy beledobom a vízbe egy válldobással és utánna beleakasztom a gereblyét hogy abból is legyen hasznom akkor már:D:D:D
2011. júl. 24. 22:19
 8/10 anonim válasza:
Primitív bunkó vagy, kár, hogy a hozzád hasonlókkal van tele az ország. Egyébként, ha már űzöd a tilos módszert, hagy világosítsalak fel, hogy azt nem kapálásnak, hanem gereblyézésnek hívják...
2011. aug. 7. 17:26
 9/10 A kérdező kommentje:
én kapálásnak hívom jó?? nem adok a szabályokra ebből is látszik:D:D
2011. aug. 10. 17:49
 10/10 ammonitesnoname válasza:

és még büszke is vagy magadra???

villantózz az szabályos és ugyanúgy elfáradsz!!!!!

2011. aug. 10. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!