Milyen extrém fogzásokról tudtok beszámolni? (hány fog jött egyszerre? ) Fogzáskor előfordulhat, hogy csak cicit kér?
Szia!
A lányom 15 hós és 16 foga van :( Ő a rágókkal és a szemfogakkal csak a cicit volt hajlandó elfogadni!Pedig a 4 rágód 3 hét alatt jött ki 12 és 13 hós kora között!A 4 szemfog pedig az elmúlt 3 hétben!A szemfogakkal egyáltalán semmit nem volt hajlandó elfogadi, sajna még most sem, mert 3-ból még csak 1-1 mm van ki!ÉS ugye azok rendesen fájnak végig!
3 hósan (14 hetesen) jött neki az első két foga!Az durva volt,mert nem tudtam elképzelni mi baja van, és a védőnő állította hogy nem lehet a foga még nagyon kicsi! :( Pedig az volt
Szóval ő az első 6-tal csak cicit kapott amúgy is, de a rágók és a szemfogak alatt pedig csak cicizik :)Így 15 hósan is! Én mindig ebből jöttem rá hogy jön egy fog, hogy nem ette a reggelit :(
Demindig azzal nyugtatommagam, hogy hiába ilyen kicsi, már nem sok van, csak 4!
15 hós kisláyn anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!